Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Πολύ όμορφο! το έχω βάλει στο repeat και το έχω ακούσει καμμιά δεκαριά φορές!... ;) ;D Κι εγώ τα ίδια ! Μπράβο !! κι εγω κι εγω! ;D τα σπασε ολα το καματι! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 +1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 πολυ ωραιο αγγελε.δεν ηξερα οτι παιζεις τοσο καλα ;) fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Δεν παιζω καλα. Επισης μπορειτε να με βρειτε στο κοντινοτερο myspace της γειτονιας σας. myspace.com/kaymusic88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 sorry... www.myspace.com/kaymusic88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραιο κομματακι :) :) :)Οντως θυμιζει εκεινο των τετοιων αλλα δε #$%ιεται..Παντα θα εχουν περαση κομματια με ψυχη :) Που να παρεις και strat.... ;D ;D ;D και συνεχιζω: γιατι να ειμα στε κι οι δυο αισθηματιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :o ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Πολύ ωραίο! Θαυμάσιο! :) Βρες τώρα και μια χαριτωμένη κοπέλα σαν αυτή των Sixpence με ωραία φωνή (ή κανέναν τυπά με βαριά στυλ Cash) και βάλτου φωνητικά, το κομμάτι τα ζητάει! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Πολύ όμορφο! Η "πλούσια" εκδοχή μ' αρεσε σαφώς περισσότερο! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Εχω κοπελα με τρελα φωνητικα. Απλα λογω του οτι το κομματι ειναι ¨γραμμενο" για καποιον, εχει τελειωσει εκει. Ετοιμαζονται αλλα ωραια with lyrics. Στεη ιν τιουν! Α, και ευχαριστω ολους για τα λογια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση