leo_7 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Έχω την εξής απορία όταν γίνω μέλος στο ebay μου ζητάει κωδικό κάρτας Visa. Εγώ έχω μια προπληρωμένη κάρτα αλλά π.χ. μέσα δεν έχω λεφτά και δω μια προσφορά που λήγει Σάββατο βραδύ και δηλώνω τα λεφτά που μπορώ και το παίρνω. Τι γίνετε τότε που δεν έχω λεφτά μέσα χάνω την προσφορά ή μπορώ Δευτέρα πρωι να παω να κατεθέσω τα λεφτά και έτσι να τον πληρώσω Δευτερα βραδύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Μια χαρα εισαι...κερδιζεις το bid και εχεις ενα χρονικο περιθωριο καποιων ημερων (δε ξερω ποσο) μεχρι να τον πληρωσεις. Και ενοειται οτι 99,9% πρεπει να κανεις ενα paypal βαζοντας τη χρεωστικη σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leo_7 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 έχω κάνει paypal. thnx για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση