pacoman Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Εγώ φίλε θα σού πω να προσέχεις το κούρδισμά σου.Όλα τ' άλλα έπονται.Καλή προσπάθεια πάντως και είσαι σίγουρα εξελίξιμος!! :) moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Εγώ φίλε θα σού πω να προσέχεις το κούρδισμά σου.Όλα τ' άλλα έπονται.Καλή προσπάθεια πάντως και είσαι σίγουρα εξελίξιμος!! :) σε αυτο ακριβως θα σταθω κ εγω! η προσπαθεια ειναι πολυ καλη! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ πολύ bluezlick! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Βελτιώνεσαι πραγματικά.... αυτό είναι σημάδι ότι ασχολείσαι, διότι μάλλον γουστάρεις.... κι είναι το ζητούμενο. Φοβάμαι ότι αυτός ο Benson κατα βάθος σε θέλει τρελλά..... διότι πως αλλιώς να εξηγησω τις εμμονές του απέναντί σου.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Βελτιώνεσαι πραγματικά.... αυτό είναι σημάδι ότι ασχολείσαι, διότι μάλλον γουστάρεις.... κι είναι το ζητούμενο. Φοβάμαι ότι αυτός ο Benson κατα βάθος σε θέλει τρελλά..... διότι πως αλλιώς να εξηγησω τις εμμονές του απέναντί σου.... Σ'ευχαριστώ πολύ! :) Τώρα για τον Benson... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση