old_nick Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Τελικα σε 4Χ10" θα πάω και με προενισχυνομενη κεφαλη με 400 εθρω παιρνω τιποτα? Διαφορετικα αν δεν υπαρχει τιποτα σοβαρο με αυτα τα φραγκα σε combo τι θα προτεινες? Ύπάρχουν πολλά σοβαρά... Άλλα το θεωρώ λίγο άκυρο να σου προτείνω απο εδώ όταν καλά καλά δεν ξέρω το γούστο σου! Πάρε το Warwick επ'ώμου (αν διακρίνω καλά από το avatar) και κάνε μια βόλτα στο κέντρο... Ακου τα Gallien, τα Hartke, τα Warwick και μην βαρεθείς να κάνεις και καμια βόλτα απο τον ΖΟΖΕΦ να ακούσεις τα Ashdown τα οποία μπορείς να τα βρεις και σε καλύτερες τιμές από του Θωμά, τουλάχιστον είχε καλύτερες τιμές στο προηγούμενο stock που απ'ότι έμαθα είχε εξαντληθεί τον χειμώνα! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
danis Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2008 Σωστός ο old_nick...αυτό είναι το καλύτερο αν μπορείς...βόλτα από μαγαζιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Remember-Lizzy Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Παίδες τι λέτε γι' αυτόν εδώ; http://www.thomann.de/gb/roland_cube_100_bass.htm Γενικά έχω κι άλλον ενισχυτή αλλά αυτόν τον θέλω για συχνά live που κουβαλιέται πιο εύκολα. Με φτάνουν τα 100 Watt για live σε μπαράκια; Ξέρει κανείς που μπορώ να δοκιμάσω Roland στην Αθήνα; Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 για τους GENZ BENZ τι εχετε να πειτε? εγώ πάντως απλά άπαθα πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση