Alexeys Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγουμε την rainbow?Χωρις να αγορασουμε mac απο εξωτερικο. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Δυστυχως οχι απ'οσο ξερω...Απο τη στιγμη που ο γενικος εισαγωγεας και authorised reseller and dealer ειναι η rainbow ολα τα μηχανηματα περνανε απο αυτη...! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ πολύ όλους . ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγουμε την rainbow?Χωρις να αγορασουμε mac απο εξωτερικο. Φυσικά και μπορούμε να την αποφύγουμε. Υπάρχουν πολλοί μεταπωλητές της rainbow. Και με καλύτερες τιμές. Κάτι σαν το Bon Studio είναι η rainbow απ ό,τι έχω καταλάβει. Επειδή το έψαχνα και εγώ τελευταία, καλές τιμές και διαθεσιμότητα προιόντων έχει το systemgraph. www.systemgraph.gr Δεν μπορείς να αγοράσεις online αλλα έχουν κατάστημα και έκθεση στην Μεσογείων. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 ναι ομως η εγγυηση εξακολουθει να ειναι της rainbow...οσοι μεταπωλητες κ αν παιρνουν τα μηχανηματα απο τη rainbow αυτα παραμενουν δηλωμενα σ'αυτήν! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 ναι ομως η εγγυηση εξακολουθει να ειναι της rainbow...οσοι μεταπωλητες κ αν παιρνουν τα μηχανηματα απο τη rainbow αυτα παραμενουν δηλωμενα σ'αυτήν! Και τί με αυτό? ??? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 εννοω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποφυγεις τη Rainbow...διοτι αν παθει κατι το μηχανημα και θελεις να χρησιμοποιησεις την εγγυηση τοτε θα απευθυνθεις στη Rainbow... εμμεσα η άμεσα! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astakoume Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δουλεύει κανένας το imac με το Logic8 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 εγω ελαχιστα... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Κι εγώ άλλο λίγο. :) Μάλιστα πριν 2-3 μέρες βγήκε ένα μεγάλο update που σκοπεύει να διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα (και έχω την αίσθηση ότι τα διόρθωσε.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση