casiogiorgos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2008 καλησπερα σε ολους ερωτηση μηπως ξερετε αν μπορω να κανω format στο pa50 εχει αυτη την δυνατοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Μπορείς να το φέρεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις το όργανο αρκεί όμως να έχεις το Backup Disks ,για να ξαναφορτώσεις τα πάντα, είναι 5 δισκέτες αν δεν το έχεις στο στέλνω. Φιλικά pliktras 1234. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 λοιπόν θα κατεβάσεις το λογισμικό από την επίσημη σελίδα και θα το βάλεις μέσα σε μια δισκέτα.Θα την βάλεις στο pa50 και θα το κλείσεις.Όταν το ανοίγεις θα πατήσεις ταυτόχρονα το fadein/out.Αυτό θα κάνει load το λογισμίκό.Μετά θα κάνεις restore τα δεδομένα(ήχους ρυθμούς κτλ)από τις δισκέτες που επίσης θα κατεβάσεις από την επίσημη σελίδα. Ελπίζω να βοήθησα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
casiogiorgos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 σας ευχαριστω παιδια δεν εχω τις δισκετες αν μπορει καποιος ας μου της στειλη η να μου πει την διευθηνση να της κατεβασω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 http://korgpa.com/pa_root/en/products/pa50_soft.html?enΝα η σελίδα.Το operating system είναι για το λογισμικό ενώ το musical resources είναι οι ήχοι και οι ρυθμοί. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Παιδιά έκανα και εγώ format το pa50 γιατί είχαν κωλύσει τα πάντα. Εμπας περιπτώσει να μην τα πολυλογώ όταν πάω να φορτώσω τα εργοστασιακά τα οποία κατέβασα από το sait τις korg το επίσημο ,μου λέει στο pa ότι και καλά οι ρυθμοί προστατεύονται από το εργοστάσιο . Τι να κάνω ??? είναι άδειο όπως καταλαβένετε, και έχω πελαγώσει. Plzzzzzzzzzzzzzzzzz μια βοήθεια επειγόντως. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ok παιδια το έκανα να λαλησει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Τί είχε γιατί δεν είναι λογικό να λέει κάτι τέτοιο. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση