pantelis51 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων .syx σε .mid και το οποίο να είναι free; Έχω βρει μόνο το syx2midi αλλά είναι τύπου shell και επειδή θέλω να μετατρέψω καμια 80αριά αρχεία δεν έχω καθόλου χρόνο για τσίκι τσίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Τον άλλο μήνα ίσως έχω κάτι τέτοιο για μετατροπή πολλών αρχείων μαζί. Μπορείς να περιμένεις έως τότε ? Αν όχι στείλε τα να σου τα μετατρέψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelis51 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ αλλά πραγματικά δεν θέλω να σε επιβαρύνω επειδή εγώ τεμπελιάζω και δεν τα κάνω ένα - ένα. Είναι καμιά 80αριά αρχεία με pathes και ήθελα να τα κάνω midi για να τα περάσω στο data filer μου ως bulk data files. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rockfeller Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Δοκιμασε το sounddiver της emagic. Απ' οτι θυμαμαι, ειχα κανει καμποσα .syx μετατροπη μ' αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση