KID Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2011 Πηρα και εγω μια ποδηλαταρα Specialized Crosstrail Sport. Το αγορασα αμεσως μςτα το Πασχα και εγινε το μεταφορικο μου μεσο στην Αιγινα. Καθε μερα παω παντου με αυτο. Πλακα πλακα εκτος οτι εχω πωρωθει εχει πεσει και ο σκεμπες 7 κιλα. Αντε χωθειτε ειναι απιστευτη φαση. βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2011 Συνηθως αυτους τους τυπους τους εχω για το ....τσιρκο Αυτο το ''πακετο'' ομως πραγματι αξιζει... YouTube - Danny MacAskill - "Way Back Home" ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Παιδια το ποδηλατο ειναι πολυ motivating αθληση ! Γραψτε χλμ πολλα ! :) Να το μονακριβο μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231122202 σιγά σιγά εξευρωπαϊζόμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Αντε , μακαρι ! Να πεσουν οι σκερμπεδες ! ;D ;D ;D Τωρα ομως το ερωτημα θα ειναι αλλο ! Ποδηλατο. Με σελα η χωρις ? ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 To διάβασα κι εγώ. Καλή εξέλιξη αλλά... Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού Μέγιστος αριθμός: δύο (2). ;D ;D Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές. Μούρλια, πανεύκολη και σαφώς ασφαλής για τον ποδηλάτη αλλά και για τους υπόλοιπους η κατάβαση και κυρίως ανάβαση διακοσίων και βάλε σκαλιών σε μερικούς σταθμούς... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 και οι δύο περιορισμοί είναι ανόητοι αλλα μάλλον θα αστυνομευτούν όσο αστυνομεύονται 1000άδες άλλοι νόμοι στο μπαχαλιστάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Έχω φτιάξει κι εγώ το δικό μου, και έχω κατευχαριστηθεί :D Πάντως γενικά υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το ποδήλατο. Βλέπω καθημερινά πάρα πολλά ποδήλατα στο δρόμο πράγμα το οποίο δεν ίσχυε παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Οπως καθε χρονο ,εδω και χρονια, οι σκληροπυρηνικοι (λεμε τωρα ;D) του mountain bike θα βρεθουμε στην Βωβουσα (Βαλια Καλντα) της Ηπειρου για το γνωστα μαζοχιστικα βιτσια μας . Καθε χρονο στηνεται στο καταφυγιο και ενα μουσικο happening , κυριως με Γιαννιωτικα ροκ και blues συγκροτηματα , το οποιο καταληγει σε γενικο jam (sweet home Valia Kaldα κλπ.) τυφλα να εχει το Glastonbury . Φετος τα πραματα σοβαρεψαν ... '' Δικοι μας'' ανθρωποι θα ειναι εκει και σιγουρα θα ανεβασουν το επιπεδο ,κατακορυφα http://vovousa.blogspot.com/2011/07/blues-wire.html Λοιπον .., τις σκηνες σας , τα ποδηλατα σας , την διαθεση σας και ...κοπιαστε Πιστευω οτι η ολη φαση θα σας μεινει αξεχαστη .... Ακουει ο Elavd ??? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2011 Dkall μηπως τυχαινει να ξερεις εναν καραφλουλη κυριο γυρω στα 45-50 απο Αρτα με ενα Νισαν παθφαιντερ ? Συχναζει συνεχεια εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση