newmind Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Δυστυχως φιλοι μου διαπιστωσα οτι τους τελευταιους μηνες καιω περισσοτερα καυσιμα. Οταν κανω ποδηλασια θελω 350gr μακαροναδας,παραπανω, την εβδομαδα. Ε! που θα παει αυτο; δεδομενου οτι και τα μακαρονια ακριβηναν δραματικα; Μονο με τακτικα ΝΤΟΥ σε σουπ. μαρκτ θα εχουμε επαρκεια καυσιμων για τα αγαπημενα μας διτροχα. Προς το παρον μαζι με τα μακαρονια τρωω και μπολικο ψωμι. Αλλά κι αυτο σιγα-σιγα θα γινει ειδος πολυτελειας... ΥΓ. Εχω το παλιο IDEAL διχως πηρουνια αμορτισερ, σε χρωμα petrol. Ζορικο, το καβαλαω και αισθανομαι ελευθερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Eγω εχω ερωτευτει ενα ασπρο GT Avalanche 2.0 disk, αλλα δεν μπορω να το παρω γιατι εχω ηδη ποδηλατο.... μια beretta :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2008 Eγω εχω ερωτευτει ενα ασπρο GT Avalanche 2.0 disk, αλλα δεν μπορω να το παρω γιατι εχω ηδη ποδηλατο.... μια beretta :'( :'( :'( :'( :'( Τι πρόβλημα έχει "το κανόνι σου" και τρέχει το δάκρυ κορόμηλο...?? Ποδήλατο κάνεις καθόλου? Ή κάθε που αλλάζεις χορδές στην κιθάρα, βαράς και μια πεταλιά? Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω ένα που αγόρασα πέρυσι με ballistic σκελετό και ballistic 100mm αμορτισέρ μπροστά.Deore ταχύτητες πίσω,deore μανέτες και tranzx λαιμό,σέλα.Τα φρένα και οι μπροστά δίσκοι είναι sis.Θα ανεβάσω και φωτογραφίες κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Τελεια λοιπον!!Θα παρω κ γω το δικο μου κ ειστε για καμια διαδηλωση στην Νεα Παραλια στην Σαλονικη?? ;D ;D ;D http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Ας αναβιωσω και εγω μια φορα ενα θεμα :) Ουτε εγω περιμενα να δω τετοιο θεμα εδω και μαλιστα με 10 σελιδες απαντησεις. Κατα τον Απριλιο ειχα πει και εγω να ξεσκουριασω λιγο και πηρα ενα ποδηλατακι, Ελληνικο, φτηνο βεβαιως αλλα κανει μια χαρα την δουλεια του. Κανενας αλλος φρεσκος? Για πειτε και τι ταχυτητες εχετε πιασει οι shredders του φορουμ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Aνοιξτε στις αγγελιες καινουριο section με τιτλο "Ποδηλατα και αξεσουαρ" Εγω παντως αν επερνα θα κοιταγα κανα boutique κανα YETI ας πουμε. Και μετα θα ρχοταν καποιος με ΙDEAL και θα με παταγε κατω :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Mπαι δε γουει αμα θελει κανεις μια αναρτηση manitou scareb 80 χιλιοστα του 2005 καργα ρεισινγκ εχω μια μουρλια! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Κανω μια μικρή νεκρανάσταση για να ρωτήσω Dahon κάνείς??! (πείτε άμα έχετε γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω!) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2011 Κανω καθημερινα ποδηλατο και παιζω μουσικη, οποτε εφτιαξα αυτο το βιντεο που κανω ποδηλατο με ενα τραγουδι μου να παιζει απο πισω..οι δυο αγαπες μαζι! ελπιζω να σας αρεσει, καλες βολτες!! Dimitris Roussos 2011 Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση