Προς το περιεχόμενο

Boost σε lead!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδία!!!επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με πεταλάκια (και έχω βρεί την υγεία μου :P)θέλω να σας πω το πρόβλημα μου...λοιπόν για βρωμιές έχω το OD-3,turbo overdrive και DS-1 της Boss!!!Τα ρυθμικά τα παίζω με το turbo και βγαίνουν καταπληκτικά,το θέμα είναι ότι σε leads θέλω να boostαρω το σήμα ώστε να βγώ λίγο πιο δυνατά και με λίγο περισσότερο drive!δοκίμασα να το κάνω αυτο με το OD-3,αλλά ο ήχος "χάλασε" έγινε ψευτικός,άλλαξε συχνοτικά,μειώθηκε το drive-απελπισία με λίγα λόγια!τι μου προτείνετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας παιδία!!!επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με πεταλάκια (και έχω βρεί την υγεία μου :P)

 

Καλά μην παίρνεις όρκο για αυτό...

 

Τώρα ξεκινάνε οι προβληματισμοί και το ψάξιμο ;D

 

Καλή αρχή!!! ;)

 

Στο θέμα μας, εγώ προτείνω είναι ένα EQ όπως είπε ο προλαλλήσαντας ;D είτε ένα booster πρίν το drive σου.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Ποιο equalizer η ποιο booster προτεινετε?τι γνώμη εχετε για αυτοhttp://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sfx01_pickupbooster.htm??με booster θα μπορώ να ανεβάζω ένταση σε καθαρά leads η θα βρωμίζει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Fish 'n' Chips έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!!για αυτό του Seymour Duncan τη γνώμη έχετε??από ότι κατάλαβα μπορεί να κάνει μονό να βγει διπλός,να κόψει το θόρυβο και να κανει boost!σωστά?το έχει ακούσει κανείς??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά. Είχα και εγώ το ίδιο θέμα, όπως και πααααρα πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύω και πήρα το bosster του jam. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ήθελα καθόλου να αλλάξει χροιά και όγκο ο ήχος μου. Απλώς ήθελα αυτό που έπαιζα να βγαίνει πιο μπροστά. Για αυτή τη δουλειά το booster είναι πολύ καλό για τα χρήματά του και όπως πάντα εγγυημένη κατασκευή (βλ. jam...). Για σένα που θέλεις και το κατιτίς παραπάνω, υπάρχει και το rooster που δίνει και λίγο gain εκτός από ένταση. Θα πρότεινα να το δοκίμαζες...

Υπογραφή....Πρίφτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου