Προς το περιεχόμενο

Mackie VS Presonus...HELP!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/mackie_big_knob.htm

VS

http://www.thomann.de/gr/presonus_monitor_station.htm

Το Mackie είναι πιο παλιό και έχει τεσταριστεί από διάφορους χρήστες και αρθογράφους ,έτσι τα όποια + και – είναι γνωστά .έχει καλή εργονομία ,καλό ήχο (που είναι και το σημαντικότερο για μένα) αν και έχει έναν μικρό χρωματισμό στα χαμηλά (125) .

Απ την άλλη το Presonus είναι καινούργιο και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα στο net από χρήστες .

Βέβαια η Presonus δεν είναι καινούργια στον χώρο των monitor controllers . . .άρα κάτι ξέρει κι αυτή . . .Το μόνο που με απασχολεί είναι η ποιότητα του ήχου αλλιώς το presonus μου αρέσει πιο πολύ.

Έχει κανείς εμπειρία από κάποιο απ τα δυο ?

Καμιά προτίμηση ?

Καμιά διαίσθηση (ρε που φτάσαμε!!!) ?

Πείτε τίποτα γιατί είμαι σε τρίλημμα .

Υ.Γ.

Ξέρω ότι υπάρχουν monitor controllers  που όχι μόνο δεν υποβιβάζουν το ήχο αλλά τον αναβαθμίσουν κι όλας ,ΟΜΩΣ , πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής και δε μας παίρνει . . .

www.myspace.com/nikosksidis

www.nikosxidis.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ρίξε μια ματιά και σ' αυτό http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_mpatch_2.htm

Εγώ το έχω περίπου 1 χρόνο και είναι αξιοπρεπέστατο.

Υ.Γ. Μια ερώτηση από περιέργεια.

Το mackie από που ξέρεις ότι έχει θέμα στα χαμηλά και μάλιστα συγκεκριμένα στα 125;

Εννοώ το έχεις διαβάσει σε κάποιο review ή έχεις κάνει μέτρηση;

Ξέρω ότι υπάρχουν monitor controllers  που όχι μόνο δεν υποβιβάζουν το ήχο αλλά τον αναβαθμίσουν κι όλας

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? αυτό το πράγμα απλά ΔΕΝ γίνεται..ποιος στο είπε?

www.beatonboard.com

Γιατί να μην γίνεται;

Είναι κι αυτό ένα κομμάτι της αλυσίδας μας.

Ειδικά αν είναι active ο controller τότε ακόμα περρισότερο.

φιλε μου οσο η αλυσίδα μεγαλώνει,τόσο χάνεται και η ποιότητα του ήχου αυτό δέν αλλάζει.και τα πιο ακριβά μηχανήματα να έχεις εστω και 0.00001% κάτι θα χάσεις.καλύτερο ΔΕΝ μπορεί να γίνει.

www.beatonboard.com

pkole

έχω το SM PRO AUDIO NANO PATCH και όντως είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του .θέλω όμως παραπάνω πράγματα πια .εξοπλίζομαι ενώ παράλληλα φτιάχνω και τον τελικό χώρο για το στούντιο ,βλέπω και ένα  sub να μου χαμογελάει . . . .

«Το mackie από που ξέρεις ότι έχει θέμα στα χαμηλά και μάλιστα συγκεκριμένα στα 125;

Εννοώ το έχεις διαβάσει σε κάποιο review ή έχεις κάνει μέτρηση;»

Το έχω διαβάσει σε δυο διαφορετικά περιοδικά (ένα ελληνικό και ένα ξένο) .Δεν το αναφέρουν ως σοβαρό πρόβλημα αλλά ως ακουστό(και με «γυμνό» αυτί) φαινόμενο .Ακόμα κάποιοι αναφέρουν και παρουσίαση hum σε κάποιες περιπτώσεις και με κάποιους συνδυασμούς .

PARIS_K

Συσκευές σαν αυτές

http://www.thomann.de/gr/dangerous_music_monitor_st.htm

http://www.thomann.de/gr/audient_centro.htm\

σου αναβαθμίζουν τον ήχο και γι αυτό κάποιοι τις χρησιμοποιούν ΚΑΙ ως Summing Console .

www.nikosxidis.gr

φιλε μου οσο η αλυσίδα μεγαλώνει,τόσο χάνεται και η ποιότητα του ήχου αυτό δέν αλλάζει.και τα πιο ακριβά μηχανήματα να έχεις εστω και 0.00001% κάτι θα χάσεις.καλύτερο ΔΕΝ μπορεί να γίνει.

Δηλαδή αν βάλεις ένα καλύτερο μικρόφωνο ή έναν καλύτερο convertor δεν θα ακούσεις αποτέλεσμα πιο κοντά σ' αυτό που έχεις παίξει; Το ίδιο συμβαίνει με όλη την αλυσίδα. Όλα παίζουν το ρόλο τους (μικρό ή μεγάλο).

Στο θέμα μας τώρα εγώ φίλε nikos76 αναφερόμουν στο mpatch2 κι όχι στο nano.

Αν όντως το mackie έχει αυτό το θέμα στα χαμηλά και hum τότε το mpatch2 είναι σαφώς καλύτερο και φθηνότερο. 

Στο θέμα μας τώρα εγώ φίλε nikos76 αναφερόμου στο mpatch2 κι όχι στο nano.

το ξέρω ,αλλά νομίζω πως έχουν τα ίδια κυκλώματα . .  .

μπορεί να κάνω και λάθος

www.nikosxidis.gr

Άρα μήπως πρέπει να κινηθείς προς πιο "καλές" και ποιοτικές λύσεις;

Αν δε σε καλύπτει το mpatch σαν κύκλωμα τότε φοβάμαι ότι ούτε τα άλλα δύο θα σε καλύψουν.

Αν για κάποιο λόγο έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 που προτείνεις θα επέλεγα το presonus γιατί τα mackie δεν τα πολυσυμπαθώ γενικά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου