ax1ss Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Ααα..σωστος ο boukas .. ξεχασα να σου αναφερω ibanez21 οτι οντως το 10" που εχει ο laney δεν επαρκει για τον ογκο που θες για death.. εγω πηρα αυτην την 2χ12 και βρηκα την υγεια μου! http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm ξερω πως τα λεφτα ειναι πολλα..αλλα αμα θες κατι ΠΟΛΥ καλο ..πρεπει να τα σκασεις ;) και δεν ειναι αναγκη να τα παρεις ολα με την μια. ++οτι το black θελει τελειως διαφορετικες ρυθμισεις απο το death και μιας και κοβεις παρα πολυ τα μπασα...λογικα το 10"αρι φτανει/ MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanez21 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Ας ξεχασουμε το death,απο black μου αρεσει σε στυλ immortal,mayhem δυστυχως ουτε ενισχυτη μπορω να παρω ουτε το telegun,οποτε θα αρκεστω στην δευτερη επιλογη αυτη του sansamp gt-2,απ' οτι ειδα στο net εχει μια λαμπιτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 κοίτα για φάση immortal,mayhem κλπ. θα σου κάνει δουλειά κ ενα metal zone (μην με φάτε οι υπόλοιποι)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Αν γινόταν ένα ψαξιματάκι στο φόρουμ θα φαινόταν ότι (κατά παράδοξο τρόπο) πολλοί έχουν μικρούς Laney και αναζητούν πολύ άγριους ήχους, και θα φαίνονταν και οι ανάλογες απαντήσεις που έχουν δοθεί. Για την ώρα, κοίταξε αυτό έδώ που τα λέει πολύ καλά: http://www.noiz.gr/index.php?topic=156185.msg201092#msg201092 (και από την αρχή το θρεντ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=156185.0 ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Ναι για τέτοια φάση κάνει και το metal zone καλή δουλειά. Αλλά αν θες να μπορείς να επεκταθείς και σε πιο βαριά καλύτερα να πας προς gt2. Λάμπα δεν έχει, αλλά έχει πολύ καλό ήχο, με το μόνο που να μου τη δίνει είναι το γεγονός ότι ενώ έχει ρύθμιση για μπάσα/πρίμα, δεν έχει για μεσαία. Βέβαια έχεις τις κλασικές mesa-marshall-vox επιλογές, "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Αν θες ήχο Mayhem πάρε μια Les Paul και ένα Tube Screamer Μου-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα......................(echo).............. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Παρε το Landmine παιζει και μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Βέβαια εξαρτάται τι μπλακ θες. Το παλιό καλό, ή τα καινούρια; γιατι υπηρχε ποτε καλο παλιο ειτε καινουργιο. μια ζωη βαβουρα του κερατα και ουρλιαχτα να κανουμε γουστα ηταν :(γνωμη μου ... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 γνωμη μου ... Ακριβώς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sol83 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2008 Βέβαια εξαρτάται τι μπλακ θες. Το παλιό καλό, ή τα καινούρια; γιατι υπηρχε ποτε καλο παλιο ειτε καινουργιο. μια ζωη βαβουρα του κερατα και ουρλιαχτα να κανουμε γουστα ηταν :(γνωμη μου ... o boukas προφανως εννοει πως ο ηχος πχ των darkthrone με των ηχο των dimmu borgir λιγη σχεση εχει αν και τα δυο σχηματα θεωρουνται black metal. nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση