ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 λοιπον η τελε με ξετρελαινει σαν σχεδιο (μαζι με την les paul) και ο gothic το βρηκε! απλα ηθελα ακριβως αυτο το σχεδιο με μεταλ ηχο! και δεν μου αρεσουν οι τελε με τους διπλους το σχεδιο τους...την ηθελα ακριβως ετσι! κερναω ηρεμιστικα SF ! :) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 την ηθελα ακριβως ετσι! 2-πλά συγχαρητήρια τότε ;) Περιμένουμε clips !!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Παιδιά λιγο δυσκολο για clips γιατι στο σπιτι δεν εχω τιποτα απο εξοπλισμο για ηχογραφησεις :( MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2008 Καλά ξηγήθηκες! ;) Αν σ'αρέσει κάτι σα σχήμα και σε βολέυει στο χέρι και στο μάτι γιατί να μην την κάνεις όπως τη θες? Δε βρίσκω το λόγο... Δε βλέπω καμμιά ιεροσυλία. Δεν έκανε έτσι και τη 52RI άλλωστε... Κι εγώ μέχρι να καταλήξω σε συνδεσμολογίες-μαγνήτες, η rockinger strat μου πέρασε από διπλούς, μονούς, EMG κλπ. Και αυτή τη στιγμή το αγαπημένο μου ταυράκι (Gibson SG Special) φοράει EMG 85-89 και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Στη τελική αν δεν τα κάνεις στη Squier αυτά τα κόλπα σε ποια θα τα κάνεις? Go on λοιπόν! ;) ;) ;) ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση