sol83 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 ωραιος. ;) σε ποιο μαστορα εγινε η δουλεια αν επιτρεπετε; nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 ηχητικα η κιθαρα απεκτησε πολυ γκαζι ... και περισσοτερο ογκο, τωρα βαρας τις χορδες και το νιωθεις το οργανο να συσπαται! αυτο που με ξετρελανε, ειναι η γεφυρα...πολυ σταθερη και πολυ smooth στο feeling. δεν ξεκουρδιζεται με τιποτα lol! ειχα σκεφτει να αλλαξω κλειδια και nut αλλα το αποτελεσμα ειναι τοσο καλο..που λεω ασε μωρε. σε ποιο μαστορα εγινε η δουλεια αν επιτρεπετε; dr fret-G.Papazoglou. MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 καλοπαιξιμη η κιθαρα φιλε! ;D εγινε μουρατη! ο dr fret εγραψε για ακομα μια φορα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pulse Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 ρε συ! ΕΜG σε τέλε???? Ιεροσυλία!!!! ;D King for a Day Fool for a lifetime! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 τούμπανη, με γειές μόνο η πέρλα με χαλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Πολύ ωραία προσπάθεια, αλλά έχω μια απορία... Αφού στην ουσία δεν ήθελες tele (δεδομένου ότι τη μεταμόρφωσες τοσο δραματικά...) αλλά κάτι άλλο...γιατί πήρες tele? ::) ??? Ας έπαιρνες πχ εξαρχής μια ...Schecter, ή μια φτηνή Ibanez....::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
illussion Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 ρε συ! ΕΜG σε τέλε???? Ιεροσυλία!!!! ;D Αφού δεν έβαλε και floyd rose όλα καλά είναι. Ασ ελπίσουμε ότι θα βρεθεί χάπι ή ορός να γειάνει τον Superfunk ετσι και το δεί ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Πιστεύω είχε να κάνει με την εμφάνιση. Μπορεί δηλαδή κάποιος να γουστάρει το σχήμα της tele, τα σχέδια κλπ. αλλά όχι αυτόν τον ήχο. Γούστα είναι αυτά... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Ή μπορεί να ήθελε απλά να βεβηλώσει την ιερή κιθάρα του forum μας. Κι εγώ θα το έκανα αν είχα σχέση με metal. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 τωρα μενει να βαλω ενα serial οπως μου προτεινε ο lsega για να τους εχω σε σειρα και να τρέμει η γη!! ;D Τύφλα να έχουν κάτι ξενερωτες με TeleBajakia που για να ακουστουν θα πρέπει να σταματήσει να παίζει ολόκληρη η ορχηστρα πρώτα..... ;D ;D ;D ;D ;D.....πλάκα κάνω Πάντος εγώ ως project το βρίσκω ΤΡΕΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.......και ας λέει ο Ηλίας για άλλη κιθάρα.......(Θυμάστε τους Σκαραβέους με PORCHE κινητήρα να ένα ίδιο πράγμα.....ο ανθρωπος παντρέυει το retro με το metalγκαζο thats it ......Keep walking my man) Και Serial Number:0 :P 8) ;D :) 1 (αλλα Gilmour) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση