NemOOO Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε παιδες πώς μπορειτε και μπλεκεται ρετσινες και κρασια με sprite και coca cola....Νομιζα οτι κανατε πλακα στην αρχη αλλά μετα είδα ότι το εννοείται.... :o :o +1 για τσιπουρο και ΟΧΙ ούζο πάντα με καλούς μεζεδες και μεγαλη παρέα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε παιδες πώς μπορειτε και μπλεκεται ρετσινες και κρασια με sprite και coca cola....Νομιζα οτι κανατε πλακα στην αρχη αλλά μετα είδα ότι το εννοείται.... :o :o Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ρετσίνα... Η τελευταία φορά ήταν πριν 15 χρόνια... Εννοείται ότι κάνω πλάκα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 όταν βγαίνω προτιμώ μπύρα κυρίως Corona ή Kaiser.... ΙΙΙ)Αν η ρακή ΤΣΟΥΖΕΙ επαρκώς...bring it on! ;D όσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε παιδες πώς μπορειτε και μπλεκεται ρετσινες και κρασια με sprite και coca cola....Νομιζα οτι κανατε πλακα στην αρχη αλλά μετα είδα ότι το εννοείται.... :o :o Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ρετσίνα... Η τελευταία φορά ήταν πριν 15 χρόνια... Εννοείται ότι κάνω πλάκα ;) Είπα και εγώ... Οντως η ρετσινα ειναι χαλια και υπαρχουν πολλά οικονομικα και πολύ καλα κρασια.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P!Δοκίμασε τη ρετσίνα είτε με sprite(highly recommended),η με coca cola ειτε με σοδα και θα με θυμηθείς-μια γουλία όμως μόνο από το αναψυκτικό στο κρασοπότηρο ;) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P! Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm. ;) όσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;D Ρε μην παίζεις με τη ζωή σου λέμε. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 όσο και η γκολάρα του Scholes προχθές, ε; ;D Ρε μην παίζεις με τη ζωή σου λέμε. ;D Το χοντραίνει ο τυπάκος, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P! Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm. ;) Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σου ;)! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P! Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm. ;) Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σου ;)! Bacardi? Martini? Nah... :P :-X τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Καλα ρε Nemo σου ξένισε η ρετσίνα με την sprite και την coca cola και όχι το Jack με το Amaretto?? ;D ;D :P! Δοκίμασε πρώτα, και μετά στείλε μου pm. ;) Με εψησες άγρια!θα δω αν έχω τα απαραίτητα υλικά σπίτι,αλλιώς όταν ξαναβγώ θα το ζητήσω και θα σου πώ...και εσύ δοκίμασε το bacardi-martini και πες μου τη γνωμη σου ;)! Bacardi? Martini? Nah... :P :-X χαχαχαχαχαχαχαχα!αν δε σου αρέσουν μόνα τους τότε αποκλείεται να σου αρέσουν μαζί ;)!!!καταλαβαίνω http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση