Angelos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Θα ήθελα να προτείνω να μπεί ένα (και μόνο ένα) pinned θεμα στην κορυφή σε κάθε ένα απο τα φόρουμ αγγελιών που να περιγράφει τους κανόνες, οδηγίες για το πως επικοινωνούμε, πως ανεβάζουμε φωτογραφίες, για το τι είναι το trader profile και πως βαθμολογούμε κάποιον και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Σε αυτό το θέμα δεν έχει νόημα να υπάρχουν απαντήσεις γιατι θα είναι οι "οδηγίες". Οποιος έχει απορίες θα μπορεί να τις συζητήσει στο "About Noiz". Τα .02 μου λεπτά ... (που λένε και οι αμερικάνοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Τα .02 μου λεπτά ... (που λένε και οι αμερικάνοι) Το σωστό είναι να πεις είτε: α) τα 0.02 μου ευρώ ή... β) τα 2 μου λεπτά ;) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2008 Τα .02 μου λεπτά ... (που λένε και οι αμερικάνοι) Το σωστό είναι να πεις είτε: α) τα 0.02 μου ευρώ ή... β) τα 2 μου λεπτά ;) Χα χα. Σωστός. Πάντως ΔΕΝ είμαστε αμερικάνοι , ευτυχώς. Είμαστε έλληνες . Πολλές αμερικάνικες ταινίες βλέπουμε και επηρεάζεται και ο τρόπος έκφρασής μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση