HeathenMV Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Αδερφε μηπως εχεις δοκιμασει τον aftermath;;; Εαν ναι , αξιζει;; O aftermath είναι πολύ ωραίος μαγνήτης, γεμάτος και ισσοροπημένος, παραμένει καθαρός όσο gain και να του βάλεις και φυσικά είναι ότι πρέπει για στακάτα ριφς, πολύ σφιχτός χωρίς να ξεμένει όμως σε πιο ανοιχτό παίξιμο. Απλά έχει υπόψη σου ότι δεν είναι υπέρhot, σε σύγκριση τουλάχιστον με miracle man πχ, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεσαι παραπάνω output, ίσως πολλά από τα qualities που σου ανέφερα να οφείλονται και σ'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2013 O aftermath είναι πολύ ωραίος μαγνήτης, γεμάτος και ισσοροπημένος, παραμένει καθαρός όσο gain και να του βάλεις και φυσικά είναι ότι πρέπει για στακάτα ριφς, πολύ σφιχτός χωρίς να ξεμένει όμως σε πιο ανοιχτό παίξιμο. Απλά έχει υπόψη σου ότι δεν είναι υπέρhot, σε σύγκριση τουλάχιστον με miracle man πχ, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεσαι παραπάνω output, ίσως πολλά από τα qualities που σου ανέφερα να οφείλονται και σ'αυτό. Ευχαριστω φιλε μου, τον τσεκαρω πολυ τελευταια ,μαλλον θα τον χτυπησω. Δεν θελω superhot(παιζω με dual rectifier) καταλαβαινεις... Πηρα μια esp m-i πριν λιγο καιρο αλλα με ξενερωνει ο emg 81. Για χαμηλα κουρδισματα πιστευω να ειναι μανα.Thanks. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση