nio16 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Επειδή μόλις άνοιξα το πρώτο μου MAC :D και δεν εχω χρόνο για ψάξιμο θα μπορούσε κάποιος συνάδερφος να με ενημερώσει για τα απαραίτητα αντιβιοτικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων . ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Χρησιμοποιώ το mac μου, κοντά 6 χρόνια χωρίς καμία προστασία...! Δεν έχω κολλήσει το παραμικρό...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 αυτά είναι... ;) ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Kι εγώ εδώ και 4(+) χρόνια με τα mac δεν χρησιμοποιώ κάποιο antivirus. Από την άλλη, δεν επισκέπτομαι γουαρεζοσαιτζ. Τα οποία γουαρεζοσαιτζ (γενικώς) είναι γνωστές πηγές ιών, spyware κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Kι εγώ εδώ και 4(+) χρόνια με τα mac δεν χρησιμοποιώ κάποιο antivirus. Από την άλλη, δεν επισκέπτομαι γουαρεζοσαιτζ. Τα οποία γουαρεζοσαιτζ (γενικώς) είναι γνωστές πηγές ιών, spyware κλπ. Ακόμα κι όταν μπαίνω σε "ύποπτα" sites, κάποιες φορές μου πετάει μηνύματα του τύπου "σόρυ, το λειτουργικό σου δεν είναι win 32 και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το τάδε..."!!! Πολύ λυπάμαι που δεν μπορεί να εγκαταστήσει ένα κάρο επικίνδυνα πράγματα...!!!! :D ;) :) :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2008 Να πεταχτώ να πω ότι σε κάποιο πείραμα το osx έσπασε νωρίτερα και από τα vista? Θα το πω. Όταν έρθει το χάρβαλο το παλιό pc που έχω τους σελιδοδείκτες θα σηκώσω link To βρήκα αμέσως και απλό ψάξιμο στο google: http://www.macworld.com/article/132733/2008/03/hack.html και η κουβέντα στο forum http://forums.macworld.com/thread/99897;jsessionid=4B124CC8742CA283BF4A8EF02FC1E0EE?start=0&tstart=0 Ε τώρα που πήραν τα πάνω τους σε πωλήσεις και γίνονται αντιλοιπτά ως ποσότητα, μάλλον θα πρέπει να ανησυχήτε σιγά σιγά! ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό που γράφει ο boukas. Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει ο harilatron - το ίδιο κάνω και εγώ με τα windows στα οποία επίσης δεν έχω εγκατεστημένο anti-virus. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 δεν σας εχει τυχει ποτε δικτυακος ιος? η καποιο trojan που να χτυπησει μεσω email η χωρις να εχετε καν ανοικτο explorer εκεινη τη στιγμη? (μιλαω για pc παντα). η καποιο data cd / στικακι φιλου με trojan που το συνδεεις και χτυπαει κατευθειαν? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 το ίδιο κάνω και εγώ με τα windows στα οποία επίσης δεν έχω εγκατεστημένο anti-virus. +1 χρόνια τώρα, μόνο firewall, και ποτέ δεν είχα το παραμικρό http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2008 Εχω χρησιμοποιω κανενα 3αρι χρονια μια εκδοση του nod32 με συχνα updates και ολα ειναι μια χαρα...Αλλα σε γενικες γραμμες αν προσεχει κανεις δεν νομιζω να εχει προβληματα... Τωρα για τα mac δεν ξερω αλλα σε linux που ειχα κανει καποια A B test (linux - win 2000) σε αρκετα επικινδυνα site δεν μου χτυπησε τπτ στο μεν και ξεσκιστηκε το δε... ;D ;D Νομιζω ήρθε η ωρα να το επαναλαβω με Vista-Linux.(ελπιζω να μην γινουνε ρομπα ολοι οσοι κραζουν τα win) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση