trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Ιμι το μουστάκι αστραπή.Οπου αστραπή κ τρίγκας όπως οπου γιώργος κ μάλαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Aπλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο. Εγώ χρησιμοποιώ κουτάλι...δεν μπορώ να βουτάω τα δάχτυλα μέσα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Τζατζικοτρίγκα, ωραία το μπιρμπιλάς το κιθαρόνι ναούμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Αυτο το βιβλίο που σου δωσα διαβασε το.Είναι ενας τρόπος εισαγωγής σε τζατζικοκαταστάσεις.Θελει χρόνο η κιθάρα ρε.Τι να μαθεις μεχρι την εξεταστική πλάκα με κάμεις? εεεε, ποιό βιβλίο είναι αυτό, παρακαλώ; :-[ one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Τρίγκα έχς γίν είδουλου τσ τζιαζ, τοχς παρ' χαμπάρ; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Για όσους δεν καταλαβαίνουν τη διάλεκτο Trigga υπάρχει σχετικό site: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Για όσους δεν καταλαβαίνουν τη διάλεκτο Trigga υπάρχει σχετικό site: χαχα υποκλινομαι Ηλια!! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 ΡΕ είχα μάθημα παλι σήμερα κ οταν παίζουμε με τον δάσκαλο κατα ένα περίεργο τρόπο δεν σταυρώνω τπτ για τπτ.Το μονο που διαφέρει είναι οτι έχω μια κιθάρα ψευτοστρατοδιονυσίου με 9ρες κ είναι σαν να πιάνω κλωστες.Μια απογοητεύομαι κ μια καραγουστάρω ναούμ. Γούγλη μυρίζει το πόδι μου, δε σκίβεις να με το γλύψεις?Και γώ θα σε ονομάσω Ναζ-ωραίο. gangster Daniel Givone - La guitare manouche Οπως ξέρεις ο blue καταπιάνεται με django reinhardt κ αυτό το βιβλίο που βρήκα στην τύχη κ το διάβασα λίγο είναι οτι πρέπει απο αρχάριο μεχρι γκαμάτο intermediate παίχτη.Κάνεις μια αρχή σε πολλά θέματα τζαζ γύφτικης μουσικής.Αυτό σε βοηθάει αν θές μετά να κάνεις την πιο εύκολη μεταβίβαση στην τζάζ απ οποιοδίποτε άλλο στύλ παίζεις. Υ.Γ.ΡΕ ανθωπε τι κάθεσε κ φτιάχνεις ναούμ.Τιν παλιέβτς ριε?Αρα τι σι νιάζ πουός μιλάου γώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Υ.Γ.ΡΕ ανθωπε τι κάθεσε κ φτιάχνεις ναούμ.Τιν παλιέβτς ριε?Αρα τι σι νιάζ πουός μιλάου γώ? Πλάκα κάνω Τριγκάκο, μη με παρεξηγείς ναούμ. ΣΕ ΠΑΩ για αυτό σε πειράζω ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Εγω δε σε πάω ρε.μου ίσι πουλιέκσουδούς κουτζάμ μουλάρ να σι κουβαλάου μι του λάντα δεν γίντι.Κι τούτου του λαδάκι του τραβάει σαν του χελωνονιτζάκ την πίτσα ναούμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση