elavd Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Άλλα τρελά διλήμματα που έχουν διχάσει τους απανταχού drummers: Μπότα ή Κάσα ; Η drums ή ΤΑ drums; ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 +1 για φιουτζι ετσι λεγεται.! το πρωτο φτιαχτηκε στα νησια φιουτζι απο εποχιακο σετ κατσαρολικων για γαριδες :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Την εποχή που το hi-hat στο χωριό μου λεγόταν "φιούτσιμπαλ", υπήρχε και ένα προϊόν ονόματι "Λυκοφόν". ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Την εποχή που το hi-hat στο χωριό μου λεγόταν "φιούτσιμπαλ", υπήρχε και ένα προϊόν ονόματι "Λυκοφόν". ;D Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;D Το θυμήθηκα τις προάλλες που έμεινα με το αμάξι και άλλαζα λάστιχο (στην εξοχή...την Πρωτομαγιά... :-\). Με το που τελείωσα, τα χέρια μου ήταν προφανώς κατάμαυρα. Ευτυχώς εκεί δίπλα ήταν ένα σπιτάκι κι ένας παππούς που παρακολουθούσε τη σκηνή με φώναξε στην αυλή για να πλυθώ με το λάστιχο. Και μου λέει: "χρησιμοποίησε το ΤΡΥΛΕΤ που έχω εκεί δίπλα" κοιτάω και βλέπω ένα SVELTO... ;D ;D ;D RULES !!! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Κατα Πετρόπουλο : Φιούτζι : παραφθορά του Foot Cymbal Σπιναλόγκα : παραφθορά του It's been a long time Τζάμπα : παραφθορά του Made in Japan !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2008 ... Φιούτζι : παραφθορά του Foot Cymbal ... Φανταστικό... κι εγώ νόμιζα ότι το βρήκα μόνος μου. :) Νομίζω "φιούτσι" αλλά και "φιούτσιμπαλ" (<-- επίσης υπαρκτός όρος για το hi-hat :lol: ) είναι ελληνική παράφθορά του "foot cymbal".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;D στο χωριο μου τα λεγαν ολα "αβα" και τα τρυπανια black and decker..... http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2008 Και όλα τα απορρυπαντικά πιάτων, ανεξαρτήτου μάρκας (αν υπήρχαν κι άλλες μάρκες) λεγότανε "ΤΡΥΛΕΤ" ;D ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!............. ;D ;D ;D στο χωριο μου τα λεγαν ολα "αβα" και τα τρυπανια black and decker..... μπλακεντέκε θες να πεις! ;D ;D ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση