Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω μουσικο πριονι (musical saw) στην Ελλαδα

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν βιαζεστε πηγαινετε κατευθειαν στα bold

Καταρχην να μοιραστω μαζι σας τον πονο μου.

Οσο πιο πολυ μαθαινω το αναλογικο το synthsizer, τοσο πιο πολυ μου γεννιεται η επιθυμια να παιζω με φυσικα οργανα διαφορετικους ήχους. End of pain telling.\

Μετα λοιπον το xaphoon και την ocarina (τα οποια οσο τα μαθαινεις γίνονται απιστευτα όργανα), οπου εγινα μαστερ της ντο μείζωνος κλίμακας και των μελωδιων τυπου Mary had a little lamb (or τα περασαμε ομορφα), ήρθε η ωρα του μουσικου πριονίου. η αναζητηση μεσω νετ δεν εφερε αποτελεσματα στην ημετερα χωρα (καλα η δια ζωσης ερευνα είχε ακομα περισσότερη πλακα)

Οποτε αν ξερει καποιος που μπορω να βρω μουσικο πριονι στην Ελλαδα ας μου πει. Ή τουλαχιστον καποιο ευρωπαικο "μαγαζι", γιατι η αναζήτησή μου μονο αμερικανικα αποτελεσματα εφερε (οχι ότι με χαλαει να το παρω απο εκει στην τελικη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως μόλις διάβασα τον τίτλο, σχημάτισα στο μυαλό μου την εικόνα ενός αλυσοπρίονου με ένα humbucker βιβωμένο στη λάμα του...

Sorry για το sign0006.gif

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

http://www.musicalsaw.com/id3.htm

εγω φιλε μου πηρα απο εκει και ηρθε σε 5 μερες μαζι με δοξαρι και κεχριμπαρι.

Sample Rate: 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192 kHz ±1

http://www.musicalsaw.com/id3.htm

εγω φιλε μου πηρα απο εκει και ηρθε σε 5 μερες μαζι με δοξαρι και κεχριμπαρι.

Αυτο ήταν το μονο που βρηκα κι εγω. Οποτε αν δε βρω κατι αλλο, θα το παραγγειλω απο κει.

Vrass, το σκεφτηκα κι αυτο, αλλα προτίμησα χορτοκοπτικο για MIDI controller για το v synth XT..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου