mkm Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Απλά τέλειες!!! https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 δεν ποσταρουμε εδώ? Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ...ρε παιδακι μου..αλλα και οι τιμες τους ειναι.. η flying dolphin μονο 7990 ευρα! http://www.guitars.gr/HTML/huberpricelist.html MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ...ρε παιδακι μου..αλλα και οι τιμες τους ειναι.. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.. 7990 euro, ούτε με νεφρό δεν την παίρνεις ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 οι αμερικάνοι λένε.. για κάθε μια ιδιοφυΐα υπάρχουν 9 ηλίθιοι. ;) να προσθεσω και εγω.. αν τυνχανει αυτοι οι 9 να εχουν και λεφτα για ξοδεμα,μιλαμε για τρελα κερδη ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Όταν στέλνονται τέτοια posts που ο σκοπός τους είναι ΜΟΝΟ να θαυμάσουμε όμορφα όργανα, οι απαντήσεις του στιλ "είναι πανάκριβα, μόνο ηλίθιοι τα παίρνουν" κλπ, είναι εντελώς άκυρες. Και είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Και είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει... αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμες ;) MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Και είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει... αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμες ;) Μα δεν υπάρχει καμία γνώμη. Το ότι είναι πανάκριβες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Και είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει... αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμες ;) Μα δεν υπάρχει καμία γνώμη. Το ότι είναι πανάκριβες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ;) τα θεματα ανοιγονται για να δεχτουν τα οποιαδηποτε on-topic σχολια των μελων. φυσικα και υπαρχουν γνωμες,οπως για το αν αξιζουν τα χρηματα τους. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2008 Καλά, εσένα σε ξέρουμε. Από δω το πας, από κει το φέρνεις, πάλι καμία Tokai θα εμφανίσεις στο thread... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση