Jester Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Παιδία συγγνώμη κιόλας αν βρίσκεται σε λάθος μέρος η ερώτηση απλά θα ήθελα να μου πείτε ένα κατάστημα στην Αθήνα για να αγοράσω ένα απλό φτηνό τρέμολο. Δεν προλάβαίνω να ψάξω και αν έχει κάποιος κάτι στο μυαλό του θα το εκτημούσα να μ πεί. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Τι τρέμολο? Πετάλι (effect) ή αυτό που μπαίνει πάνω στην κιθάρα και τεντώνει τις χορδές? Μέχρι πόσα λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Tremolo που μπαίνει στην κιθάρα ;D. Τώρα για λεφτά φαντάσου οτι απλά το θέλω για μια Gio Ibanez :-[ η οποία έχει ένα τρέμολο .......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Μπορείς να πάς στη Σώλωνος που είναι ο καγμάκης και πιο κάτω το Guitar Shop του νάκα. Εκεί έχουνε διάφορα τρέμουλα και θα σου πούνε. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Thnx φίλε μου :D. Αν και στο Καγμ....... δεν το κόβω γιατι ειναι τσουχτερός και απο την άλλη θα μπώ και θα με scannarει με το μάτι απο πάνω μέχρι κάτω χαχαχα ;D. Τώρα στο Νάκα θα πάω να ρώτησω . Thnx και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση