Προς το περιεχόμενο

Shopping in Athens, Greece.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άρα να υποθέσουμε πας για αγορά μέσω ιντερνετ?

Ασφαλώς.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Έτσι να σφίγγουν οι κώλοι. Αντί να σου κάνει μια ωραία εκπτωσούλα για το δείγμα προτίμησε να χάσει τον πελάτη. Ποιός του φταίει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχεις δίκιο, παρέλειψα να αναφέρω ότι το demo κομμάτι ήταν το μοναδικό που υπήρχε στο κατάστημα. Δεν έχω δει αλλού τον ενισχυτή, εξάλλου στον επίσημο αντιπρόσωπο πήγα.

Μάλιστα παρέλειψα μνημειώδη ατάκα του πωλητή: "Ε, άμα τον πουλήσω θα φέρω άλλον". :) :)

Ας μην μπούμε σε λεπτομέρεις περί μοντέλου, καταστήματος etc...Το πρόβλημα μου είναι με μια συγκεκριμένη λογική, όχι με τον συγκεκριμένο πωλητή... ;)

Θα διαφωνήσω! Εγώ χαλαρά θα κατονόμαζα το κατάστημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνουμε αυτό. Δε βγάζουμε προσωπικά στοιχεία στη φόρα. Λέμε ένα περιστατικό.

+1

χμ... νομίζω οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά δύσκολο

μήπως είμαστε κάπως παρτάκιδες όταν ταυτόχρονα έχουμε την απαίτηση να μας αφήνουν να δοκιμάζουμε τα προιόντα πριν τα αγοράσουμε (ή ακόμα κι αν δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε) και ταυτόχρονα το δοκιμασμένο να το θεωρούμε demo και να απαιτουμαι καλυτερη τιμή? λέω μήπως.

εδώ να σημειώσω οτι δεν είμαι πωλητής ούτε καταστηματάρχης...

Μα το δοκιμασμένο ΕΙΝΑΙ demo δεν είναι καινούριο του κουτιού! Οπότε προς τι ο ντόρος? Ο μαγαζάτορας προτίμησε να χάσει έναν πελάτη παρά να κάνει μία έκπτωση.....δικαίωμά του ...απλά μην ξαναπάς φίλε Earendil(υπάρχουνκαι αλλού πορτοκαλιές....) ! Παραδιυλίζουμε τον κώνωπα μου φαίνεται.... 8) ;D ;D

Όχι δεν είμαστε. Αυτό το πράγμα συμβαίνει παγκοσμίως. Είναι μέσα στις "υποχρεώσεις" του εμπόρου και σοβαρές εταιρίες (που βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι περισσότερες ΔΕΝ είναι) χρεώνουν τον καταστηματάρχη διαφορετικά ένα κομμάτι για demo απ'ότι ένα προς πώληση ;)

πες μας πιο ειναι το ενισχυτακι ρε παλικαρε τουλαχιστον, τοσο μελανι χυθηκε, ειμαστε και περιεργοι ανθρωποι...  ;D

nothing to fear, nothing to doubt

μήπως είμαστε κάπως παρτάκιδες όταν ταυτόχρονα έχουμε την απαίτηση να μας αφήνουν να δοκιμάζουμε τα προιόντα πριν τα αγοράσουμε (ή ακόμα κι αν δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε) και ταυτόχρονα το δοκιμασμένο να το θεωρούμε demo και να απαιτουμαι καλυτερη τιμή? λέω μήπως.

ΟΚ, ας σκεφτούμε το εξής σενάριο:

Πάμε να κάνουμε test drive στο αυτοκίνητο που θέλουμε να αγοράσουμε. Μπαίνουμε, το βγάζουμε στο δρόμο, οδηγούμε, μας αρέσει πολύ, αποφασίζουμε να το αγοράσουμε.

Όταν ρωτάμε τον πωλητή πότε θα έρθει το νέο μας αυτοκίνητο, μας απαντάει "αυτό που οδηγήσατε θα πάρετε, μόλις τελειώσουμε τα τυπικά σας δίνω τα κλειδιά και φύγατε".

Εσύ λες "μα είναι μεταχειρισμένο" και σου απαντάει "όχι, μόνο 70 άνθρωποι το έχουν οδηγήσει, έχει κάνει μόνο 1500 χιλιόμετρα, είναι σαν καινούριο".

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Το παίρνεις και φέυγεις, απαιτείς έκπτωση ή απλά αποχωρείς διακριτικά; ::)

Υ.Γ. Τον Laney Lionheart θέλει, ας το πω εγώ γιατί θα μας βγάλει την ψυχή για να το πει ο τρισυπόστατος! 8)

Yes it is!!!

ΟΚ, ας σκεφτούμε το εξής σενάριο:

Πάμε να κάνουμε test drive στο αυτοκίνητο που θέλουμε να αγοράσουμε. Μπαίνουμε, το βγάζουμε στο δρόμο, οδηγούμε, μας αρέσει πολύ, αποφασίζουμε να το αγοράσουμε.

Όταν ρωτάμε τον πωλητή πότε θα έρθει το νέο μας αυτοκίνητο, μας απαντάει "αυτό που οδηγήσατε θα πάρετε, μόλις τελειώσουμε τα τυπικά σας δίνω τα κλειδιά και φύγατε".

Εσύ λες "μα είναι μεταχειρισμένο" και σου απαντάει "όχι, μόνο 70 άνθρωποι το έχουν οδηγήσει, έχει κάνει μόνο 1500 χιλιόμετρα, είναι σαν καινούριο".

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Το παίρνεις και φέυγεις, απαιτείς έκπτωση ή απλά αποχωρείς διακριτικά; ::)

Υ.Γ. Τον Laney Lionheart θέλει, ας το πω εγώ γιατί θα μας βγάλει την ψυχή για να το πει ο τρισυπόστατος! 8)

ωραία τα λες, μόνο που στις τοπικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, η κεντρική αντιπροσωπία παραχωρεί ( και όχι πουλάει ) ένα αυτοκίνητο για test drive, του οποίου την μετέπειτα πώληση αναλαμβάνει η ίδια ( δηλαδή η κεντρική ) και όχι ο τοπικός αντιπρόσωπος..επίσης ως γνωστόν δεν παρέχουν όλες οι ελληνικές αντιπροσωπίες την υπηρεσία του  test drive... αυτές που πουλάνε λιγότερα αυτοκίνητα δεν διαθέτουν αυτοκίνητο προς δοκιμη...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου