kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Λίγες μέρες πριν είχα μια τραυματική εμπειρία, προφητική θα την χαρακτήριζα. Αφού μπήκα σπίτι νώρις απόγευμα εντελώς λιώμα από την δουλειά, έπεσα νεκρός για ύπνους, δεν την πάλευα άλλο. Και είδα όνειρο. Και τι όνειρο. Είδα όνειρο πως το νοιζ ήταν κανονικό μηνιαίο μουσικό έντυπο και το διάβαζα λέει, και πέφτω σε άρθρο του...elavd (του συντάκτη μας Ηλία Αυδίκου) που παρουσίαζε την τόουνλαμπ. Είχε με λίγα λόγια χεστεί από την χαρά του για αυτήν γιατί ήταν λέει ότι ζητούσε από μια πεταλιέρα. Επίσης είχε μέσα ΕΞΙ φωτό από γιαννιώτικα γκομενάκια να τον χαζεύουν που έπαιζε με δαύτην και με μια SG(!!!!!!!) και να σκίζουν τα ρούχα τους και να φαίνονται τα βυζιά τους. Επίσης, κάτι έλεγε για ένα παλιό του γκρουπ που επανασυνδέθηκαν και παίζανε λέει ένα παλιό τραγούδι του σαντάνα και δεν το πιστεύανε. Επίσης είχε και δικές τους (παλιές, πριν την επανασύνδεση) φωτό με μαλλί-αφάνες οι άλλοι τρεις και ο elavd με κάτι σα στρατιωτική χακί στολή να κοιτάει κάτω, ντροπαλούτσικα. Επίσης θυμάμαι πως ήθελα και γω τόουνλαμπ, και είχα παραγγείλει κιόλας αφου διάβασα το άρθρο αυτό, λες και έχω σπουδάσει διαστημόπλοιο και ξέρω να τη δουλεύω. Να κόψω τον απογευματινό ύπνο αποκλείεται, τι άλλο μου μένει γιατρέ; Έχω φρικάρει λέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Αρχίνα να πουλας μπανάνες.Τις μόνες πραγματικές με τη στάμπα της τσικουλάκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Είχε με λίγα λόγια χεστεί από την χαρά του για αυτήν γιατί ήταν λέει ότι ζητούσε από μια πεταλιέρα. Επίσης είχε μέσα ΕΞΙ φωτό από γιαννιώτικα γκομενάκια να τον χαζεύουν που έπαιζε με δαύτην και με μια SG(!!!!!!!) και να σκίζουν τα ρούχα τους και να φαίνονται τα βυζιά τους. Τι εποχές μου θυμίζεις.... ΑΑΑΑΑΧ 8) Επίσης είχε και δικές τους (παλιές, πριν την επανασύνδεση) φωτό με μαλλί-αφάνες οι άλλοι τρεις και ο elavd με κάτι σα στρατιωτική χακί στολή να κοιτάει κάτω, ντροπαλούτσικα. Πού τη θυμήθηκες αυτή τη photo ρε θηρίο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Elavd δε φαινονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Ποια? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 Η φώτο, τώρα τις βλέπω όμως. Μάλλον κάνει τα δικά του ο υπολογιστής μου, σόρρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση