pkole Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2008 Συμπληρωματικά να αναφέρω, από τη σειρά km της neumann, το km184 το οποίο επίσης χρησιμοποιείται αρκετά συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimist Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Φίλε μου οχτάχορδε, εδώ εξάχορδος. ;D Τώρα είδα το ποστ σου και θα σου πω την γνώμη μου. Δεδομένων των μεγάλων δυναμικών ενός μπουζουκιού η χρήση πυκνωτικού είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Εγώ ηχογραφώ εδώ και πολύ καιρό με ένα AKG 535 και χθες ηχογράφησα πρώτη φορά με ένα Audio Technica 4047 μεγάλου διαφράγματος. Με το δεύτερο βέβαια έχω ένα υπέροχο αποτέλεσμα (όσο και με το μακράν φθηνότερο 535) πάνω σε ένα σχετικά φθηνό προενισχυτή (Focusrite twin track). Με λίγα λόγια ο ήχος ενός καλού πυκνωτικού πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται με αυτόν ενός δυναμικού έχοντας κάνει παράλληλα χρήση Shure SM58, SM57 αλλά και Beta58 (χωρίς το A, πιο παλιό). Δυναμικά μικρόφωνα χρησιμοποιούνται κατα κόρον σε live αλλά σε ηχογράφηση δεν υπάρχει πιστεύω κάποιος λόγος. Πάντως εσύ σε τι budget κινείσαι? Και τι προενισχυτή θα ταιριάξεις με το μικρόφωνο που ενδιαφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση