pliktras Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Γειά σας παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου πεί αν ξέρει πως θα κάνω restart το roland μου? έψαξα στο manual του (το οποίο είναι πιο μεγάλο και απο εγκυκλοπαίδεια) και δεν βρήκα κάτι σχετικό...έψαξα και στο internet αλλα και πάλι... Δεν πιστεύω πως δεν έχει reset στα factory defaults... πχ.στο mm6 όταν ανοίγει πατας την τερμα επάνω νότα ΝΤΟ και κάνει restart. Στο va μου ξέρει κανείς πως θα το κάνω? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Απλά φορτώνεις από το "Zip Disk" ένα αρχείο που λέγεται "Factory" User Programs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Tσεκαρε και to factory resume , σελ. 196 στο manual. Press FUNCTION MENU, then touch GLOBAL PARAMETER. Touch ALL underneath Factory Resume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Ναι,το έκανα. Σας ευχαριστώ παρα πολύ και τους δύο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση