exarhos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 ωχ καταλαβα θα βγει και μοντελο tonelab ready telecaster. ok ok το προωθω :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Το γεγονος οτι εξεχουν λιγο τα ταστα οφειλεται καθαρα στη διαφορα κλιματος,αν σκεφτουμε οτι τα warmoth φτιαχνονται στο Seattle οπου η υγρασια ειναι συνηθως 80%-90% και ξαφνικα τα στελνουν στην καταξερη Αθηνα ;) και επιστρεφουν στις διαστασεις τους μολις "πιασουν" θεσσαλονικη, στην περιπτωση μου. Ευτυχως που τα Ελληνικα Ταχυδρομεια φροντιζουν για τον "εγκληματισμο" των μανικιων, μιας και περνανε και καποιο διαστημα στα χερια τους πριν φτασουν σε μας... Αλλα και παλι, προτου αρχισω τις εργασιες τα αφηνω για λιγες μερες να προσαρμοστουν... (σαν την "εβδομαδα προσαρμογης" στο στρατο... ;D) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 προτεινω να ιδρυθει noiz custom shop ;D ;D τελος. ;D ;D ;D αναλαβμανω το τμημα Βορειου Ελλαδος!... Θα αναλάμβανα το τμήμα R&D αλλα φοβάμαι ότι θα βρεθούμε με κιθάρες με 8 μαγνήτες, 3 κάμερες και firewire. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Θα αναλάμβανα το τμήμα R&D αλλα φοβάμαι ότι θα βρεθούμε με κιθάρες με 8 μαγνήτες, 3 κάμερες και firewire. :) ...τωρα και με σκληρο δισκο 120Gb για να αποθηκευετε ολη τη δουλεια σας!.... :o ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2008 you got a point, αλλα δεν ειμαι αυτης της "σχολης". Δεν θα υιοθετησω τη λογικη οτι και καλα οι μαστορες δεν κανουν τιποτα σωστο, αν και εχω "καει" πολλακις... Αλλα οπως και να το κανουμε, αλλο πραμα να δουλευει ενας ανθρωπος για ενα οργανο σιγααα σιγαααα (ειναι hobby, after all... :)) και αλλο να εχει να "παραδωσει" καμια 20αρια... ;) Εγω δεν το κανω για να το πουλησω. Το κανω για τη "φαση" και φυσικα η διαδικασια της κατασκευης, ρυθμισης, δοκιμης ειναι μεσα στο κολπο, αν οχι το ιδιο το κολπο. 8) και εγώ μαζί σου...εν μέρη!! όσο καλός και αν είναι ένας ερασιτέχνης, το αποτέλεσμα του επαγγελματία(αλλά ευσυνείδητου)αποκλείεται να το έχει. άλλο να έχεις συναρμολογήσει 3-4-5-10 κιθάρες στην ζωή σου και άλλο να έχεις κατασκευάσει απτο απόλυτο '0' τουλάχιστον 60-70 κιθάρες και να έχεις επιδιορθώσει- σεταρει-συναρμολογήσει μερικές εκατοντάδες ακόμη. ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ευσυνείδητοι τεχνίτες που σέβονται τα χρήματα που παίρνουν και προσέχουν τους πελάτες τους. είναι άκομψο-άδικο και εκτός πραγματικότητας το να θεωρεί κάποιος πως μπορεί να κάνει το κάθε τι τόσο καλά όσο κάποιος άλλος ειδικευμένος.(και συνήθως τρέχει και δεν φτάνει…) Αυτή είναι η γνώμη μου σύμφωνα και από την εμπειρία μου ως τεχνικός!(όχι μουσικών οργάνων) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2008 και εγώ μαζί σου...εν μέρη!! όσο καλός και αν είναι ένας ερασιτέχνης, το αποτέλεσμα του επαγγελματία(αλλά ευσυνείδητου)αποκλείεται να το έχει. άλλο να έχεις συναρμολογήσει 3-4-5-10 κιθάρες στην ζωή σου και άλλο να έχεις κατασκευάσει απτο απόλυτο '0' τουλάχιστον 60-70 κιθάρες και να έχεις επιδιορθώσει- σεταρει-συναρμολογήσει μερικές εκατοντάδες ακόμη. ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ευσυνείδητοι τεχνίτες που σέβονται τα χρήματα που παίρνουν και προσέχουν τους πελάτες τους. είναι άκομψο-άδικο και εκτός πραγματικότητας το να θεωρεί κάποιος πως μπορεί να κάνει το κάθε τι τόσο καλά όσο κάποιος άλλος ειδικευμένος.(και συνήθως τρέχει και δεν φτάνει…) Αυτή είναι η γνώμη μου σύμφωνα και από την εμπειρία μου ως τεχνικός!(όχι μουσικών οργάνων) κι εγω δεν ειμαι φιλολογος... μηχανικος ειμαι ;) Απλα εσυ (και πολυ σωστα) το εξεταζεις απο πλευρας εμπειριας, που σιγουρα ειναι (θεωρητικα) πολυ μεγαλυτερη σε εναν τεχνιτη. Εγω το εξεταζω το πραμα απο πλευρας τελικου αποτελεσματος, οπου ο περιορισμενος χρονος του τεχνιτη ενδεχομενως δεν επιτρεπει την απολυτη προσηλωση στη λεπτομερεια. Αλλα παντα αυτο εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια του καθενος. Ειτε επαγγελματια, ειτε χομπιστα. Ειναι κατι σαν το θεμα custom shop και μαζικη παραγωγη. Υποτιθεται οτι τα CS οργανα ειναι "καλυτερα" γιατι ασχολειται ενας (η εστω λιγοι ανθρωποι) για περισσοτερο χρονο μαζι τους... ;) ειπαμε... οπως τα παντα σ'αυτο το συμπαν, περι ορεξεως... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Παιδια μια λεπτομερεια μονο,τα μπρατσα κιτρινιζουν μονο αν ΒΑΦΤΟΥΝ (tinted maple necks) αυτο οσα χρονια κι αν περασουν ασπρο θα μεινει (οπως της 70αρας ου) ;) εχεις δικιο, αλλα για μανικια που ειναι φινιρισμενα με βερνικι (νιτρο, πλαστικο κλπ) Το Tung Oil κιτρινιζει με τον καιρο και το παιξιμο. Ετσι εγινε σε ΟΛΑ μου τα "λαδωμενα" μανικια. Αυτο ισχυει και για αλλα Drying Oils (linseed oil, Tru oil, gunstock oil κλπ) επανερχομαι στο θεμα του κιτρινισματος... ιδου: απο αριστερα προς τα δεξια (νεο, παλιοτερο, παλιο Tung Oiled μανικι και τερμα δεξια Tinted Nitro) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση