Johnny Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Hallo every1, Πρόκειται σύντομα να αγοράσω μικρόφωνο, αλλά δεν έχω ιδέα απο μικρόφωνα. Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας. Αυτά που θέλω είναι : 1) Η τιμή να μην ξεπερνάει τα 300 Euro (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) 2) Να γράφω κυρίως vocal, αλλά και live instruments (σαξόφωνο, κιθάρα και ίσως bongos). 3) Απ' οτι άκουσα για τέλεια ποιότητα χρειάζομαι ένα προενισχυτή. Καλύτερα να το αποφύγω λόγου κόστους (εκτός κι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση). 4) Όπως όλοι σας έτσι κι εγώ θα ήθελα μια αξιοπρεπές ποιότητα στον ήχο του μικροφώνου. Δεν φαντάζομαι να ζητάω πολλά. Johnny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα,με την mackie σου παει γαντι... :wink: :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Πρώτα πρέπει να διαβάσεις 2-3 γραμμούλες γενικές για το τι αλλά και γιατί χρειάζεσαι, εδώ στην παράγραφο για Front end. Στη συνέχεια ζυγίζεις και αποφασίζεις αφού καταλαβαίνεις τι ψάχνεις. 1.Μικρόφωνο (δυναμικό ή πυκνωτικό? Το δυναμικό θα το πάρεις και στα live). 2.Κονσόλα ή προενισχυτή σκέτο. (Συνήθως οι φτηνοί pre είναι καλύτεροι από φτηνές κονσόλες που "χωράνε" περισσότερα πάνω τους.) Αν πας για home recording μόνο πάντως, τότε preamp + πυκνωτικό. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση