Προς το περιεχόμενο

Οι περισσοτεροι του "καλλιτεχνικου" ειναι bi?

ex-Q.O.T.S.A.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να γίνει gay θα περιμένει να χορέψει latin για να διαπιστώσει...

Θέλει να γίνει gay, όπως λέμε "θέλω να γίνω αστροναύτης"; Επάγγελμα είναι;  ??? ???

H συζήτηση γίνεται ανεκτή (προς το παρόν) επειδή περιμένουμε να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα του προσώπου που την άνοιξε.

Δεν θέλει και πολλή φιλοσοφία. Προφανώς ήθελε να γίνει μία συζήτηση υψηλού επιπέδου για τις προκαταλήψεις της κοινωνίας μας και για το αν η τέχνη σε κάνει gay ή το gayλίκι σε κάνει καλλιτέχνη. Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο τέθηκε το θέμα και - κυρίως ο τίτλος του - είναι εντελώς κουτσομπολίστικος και ανόητος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και γιατί να σε κάνει γκει η τέχνη; Στο μοναδικό που έχω δει να γίνεται αυτό, είναι σε ότι έχει να κάνει με τα μεσημεριανά.

Και κάτι άλλο. Τι σχέση έχουν αυτά τα καρούλια με τους νορμάλ γκέι; Εγώ πάντως έχω την ισχυρή εντύπωση, ότι στους σοβαρούς γκέι, αυτοί τους τη δινουν στα νεύρα.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Και πέραν τούτου ο όρος gay και το πως αποδόθηκε και γιατί συνεχίζει και υπάρχει είναι λάθος. Gay σημαίνει χαρούμενος. Άλλο χαρούμενος και άλλο χαζοχαρούμενος. Ποιός είναι gay? Οι περισσότεροι είναι απίστευτα λυπημένοι.

Και πέραν τούτου ο όρος gay και το πως αποδόθηκε και γιατί συνεχίζει και υπάρχει είναι λάθος. Gay σημαίνει χαρούμενος. Άλλο χαρούμενος και άλλο χαζοχαρούμενος. Ποιός είναι gay? Οι περισσότεροι είναι απίστευτα λυπημένοι.

Το emo ήταν πιασμένο...?  ;D  ;D  ;D

Λυπαμαι πραγματικα που εχετε τοσο επιθετικη σταση καποιοι απο δω μεσα...

Δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερο με το θεμα ουτε να απαντησω και να αναλυσω τα προφανη.

Μιλησα με αρκετα ατομα που καταλαβαν χωρις παραπανω επεξηγηση, ανταλλαξαμε αποψεις και ειμαι καλυμενη.

Απο κει και περα οποιος εχει ορεξη για τσακωμο (ξερεις εσυ.. το κανεις συχνα αλλωστε) να τσακωθει με καποιον αλλο κι οχι με μενα.

Και κατι τελευταιο... Καλα να πετανε μ*****ς τα πιτσιρικια αλλα και οι 30αρηδες?

Ελεος!

Υ.Γ.Συγγνωμη κιολας που εφυγα για σ/κ και δεν εκατσα να χαλαστω με τις ανοησιες καποιων.

Λυπαμαι πραγματικα που εχετε τοσο επιθετικη σταση καποιοι απο δω μεσα...

Δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερο με το θεμα ουτε να απαντησω και να αναλυσω τα προφανη.

Μιλησα με αρκετα ατομα που καταλαβαν χωρις παραπανω επεξηγηση, ανταλλαξαμε αποψεις και ειμαι καλυμενη.

Απο κει και περα οποιος εχει ορεξη για τσακωμο (ξερεις εσυ.. το κανεις συχνα αλλωστε) να τσακωθει με καποιον αλλο κι οχι με μενα.

Και κατι τελευταιο... Καλα να πετανε μ*****ς τα πιτσιρικια αλλα και οι 30αρηδες?

Ελεος!

Υ.Γ.Συγγνωμη κιολας που εφυγα για σ/κ και δεν εκατσα να χαλαστω με τις ανοησιες καποιων.

Απ' ότι βλέπουμε πήγες στο κομμωτήριο... για δύο μέρες που ασχολιόντουσαν... καλούτσικη δουλίτσα κάνανε...

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου