exarhos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 roland guitar sunthesizer απολυτο φουτουριστικο ατμοσφαιρικο εργαλειο ισως ειναι λιγο 80s αλλα παντα χρησιμο. τρομερα πιανο Organ strings σιταρ φωνες βιολια κρουστα εθνικ οργανα κτλ Kλιπακια συντομα. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Καλά το σαξόφωνο είναι πολύ τσόντα μιλάμε. Πρέπει να έχεις και τη τσίμπλα της roland στην κιθάρα για να "διαβάσει" τι παίζεις ή λειτουργεί σαν stompbox με απλό καλώδιο? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2008 Είναι απαραίτητος ο μαγνήτης (gk pickup), ή με κάποια roland ready απ την μάνα της κιθάρα, (π.χ. ibanez rr , strat rr ) ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 ναι και το βασικοτερο ειναι να τοποθετηθει καλα πανω στην κιθαρα. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 ...επειδή το έχω ήδη 3 χρονια, πρέπει να σας πώ ότι το θεωρώ "ατελές". Δηλ θέλεις από δίπλα μια άλλη πεταλιέρα (η Guitar rig) για να φτιάξεις ήχο. Το καλό όμως της ιστορίας είναι ότι μέσω του GR χρησιμοποιείς στη κιθάρα και τα synths του υπολογιστή σου. Ακούστε μερικά δείγματα (το 80-90% των ethno κομματιών είναι GR-20) http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=783340&content=music Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 ...επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση είναο ότι το Gr-20 έχει latency ενώ το VG99 (που στηρίζεται σε κοινή τεχνολογία-μαγνήτες) δεν έχει. Το δοκίμασα πριν κανά μήνα στη Πάτρα και με εντυπωσίασε. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Το καλό όμως της ιστορίας είναι ότι μέσω του GR χρησιμοποιείς στη κιθάρα και τα synths του υπολογιστή σου. αυτο ειναι το χρησιμο και διαχρονικο στην ιστορια! ιδιως για μενα που ειμαι κουλος στα πληκτρα. :) εγω Μακη εχω το gr33 www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 ειναι φανταστικο δεν λεω...σου δινει τελειως αλλη προοπτικη!!!αλλα αυτη η κουμουτσα ρε γμτ...(ο μαγνητης του) ειχα vg88 καποτε και μου την εσπαγε αφανταστα....(και το gk - ετσι δεν λεγοταν??- και ο ηχος του) ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 ολα θελουν ρυθμιση, το σημαντικοτερο ειναι η σωστη τοποθετηση του μαγνητη και να ξερεις ακριβως για τι το θελεις. δες τον τυπο. http://youtube.com/watch?v=tr6YH9gHnOs http://youtube.com/watch?v=b8q0HrOIZNw&feature=related http://youtube.com/watch?v=ZvFCe7YnRK8 www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2008 Εγώ να σου πώ την αλήθεια από τα περισσότερα presets που έχει δεν είμαι ευχαριστημένος (π.χ. sitar και τα λοιπά είναι επιεικώς απαράδεκτα) επίσης με ενοχλεί που η Roland δεν κάνει updates όπως η Line6... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση