Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Τί χορδές βάζετε μας είπατε.Τι ενισχυτή μας είπατε.Τι κιθάρα επίσης μας είπατε.Το gear σας λίγο πολύ το ξέρουμε.Τελικά όμως τι θέλετε να βγάλετε με όλα αυτα;;Όσοι βρήκανε τον ήχο τους ας μας πούνε αλλά και όσοι ψάχνονται ας πούνε και αυτοί πώς είναι ο ήχος των ονείρων τους :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Αυτό που πάντα έψαχνα ήταν ένας ζεστός,κρυστάλλινος,ευκρινής ΚΑΘΑΡΟΣ ήχος με όγκο & προσωπικότητα. Μου πηρε αρκετό χρόνο αλλα τελικά κατάφερα να τον αποκτήσω :wink: Αν και κατα 90% παίζω χωρίς "βρώμα" όταν θέλω να βρωμίσω τον ήχο μου θέλω ΠΟΛΛΕΣ διαφορετικές επιλογές και για αυτό έχω αυτή τη μικρή πεταλιέρα :lol: η μεγαλύτερη πρόκληση μια και παίζω με πολλά εφέ ήταν να μάθω τη σωστή χρήση τους αποφευγοντας τις υπερβολές. όσο περισσότερο "γνώριζα" τα πετάλια μου τόσο περισσότερο απλοποιούσα το παίξιμο μου.... το delay πάντως πολύ σπάνια το κλείνω :oops: Πλέον με την πεταλιέρα μου & μια tele μπορώ ΠΑΝΤΑ να βγάλω τον δικό μου ήχο απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ενισχυτή (φτάνει βέβαια να έχει ενα αξιοπρεπές ΚΑΘΑΡΟ κανάλι...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Σκοπός μου είναι ένας "παχύς" με όγκο και διάρκεια γλυκός ήχος. Γι αυτό έχω καταλήξει σε gibson les paul, fender λάμπα, tube screamer (το βασικό μου πετάλι) και την παρακάτω "μικρούλα" και έγώ πεταλιέρα... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 :roll: Oυπςςςς...Μπράβο ρε παιδιά..Αφού ο μικρούλης μουσικός Θησέας βρίσκει μέσα σ'αυτόν τον δαιδαλώδη ηλεκτρικό λαβύρινθο τον ..ηχόταυρο και τον σκοτώνει τι να πω.. :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Δύο τόνους που ψάχνω είναι τα γκάζια του Gallagher και τα καθαρά του Knopfler. Το πρώτο το πλησιάζω με τον behringer gm108, κλώνος του tech21 trademark, αναλογικά κυκλώματα που αντιγράφουν marshall-vox. Το δεύτερο, καθαρό ήχο fender έως saturated tube, μου είπαν ότι θέλει λάμπα :) Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2005 Τί χορδές βάζετε μας είπατε.Τι ενισχυτή μας είπατε.Τι κιθάρα επίσης μας είπατε.Το gear σας λίγο πολύ το ξέρουμε.Τελικά όμως τι θέλετε να βγάλετε με όλα αυτα;;:wink: :wink: Πολλά λεφτά !!! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Εγω πάντως αναρωτιέμαι τί ήχο έχει αυτός ο άνθρωπος-αυτός (Rita-respect).... http://www.bluestheater.net/gearjoneser.html Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Γκαζια αφθονα και ταυτοχρονα καλα καθαρα(κυριως ο boogie οχι τοσο ο marshall) χωρις πολλους μπελαδες(πεταλακια) αμεσα προγραματισιμο(rack) και ολα να αλλαζουν (καναλια ενισχυτη, εφε) μεσω MIDI. Οσο για τις κιθαρες........γνωστες δοκιμασμενες λυσεις.....παντα με τον πιστο EMG 85 στη γεφυρα.......... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Δύο τόνους που ψάχνω είναι τα γκάζια του Gallagher και τα καθαράτου Knopfler. Το πρώτο το πλησιάζω με τον behringer gm108' date=' κλώνος του tech21 trademark, αναλογικά κυκλώματα που αντιγράφουν marshall-vox. Το δεύτερο, καθαρό ήχο fender έως saturated tube, μου είπαν ότι θέλει λάμπα :)[/quote'] Και τον όγκο του SRV πώς μπορείς να τον πετύχεις? Το ψάχνω καιρό τώρα... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2005 Τώρα με δουλεύεις ή ρωτάς σοβαρά; παρεπιπτόντως ρόκτρον είναι το ρακ στη κορυφή του στακ; ποιο μοντέλο; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση