sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 μωρε παιδια το κιθαρονι μαμει και δερνει για περιεργα παιξιματα αλλα στο video δεν μας εδειξαν πως ακουγεται πεζωντας "κανονικα" ;) ;) ;) και οντως φερνει λιγο στην arkane ::) ::) τεσπα ας δουμε και τιμουλα γιατι αν ζηταν τιποτα τρελα φραγκα ως καινοτομια θα παει απατη σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ;D ;D ;D http://moogmusic.com/moogguitar/?section=product&product_id=21130 Δείτε τιμούλα... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 περιμενε 3-4 χρονια να πεσει στα 700ε ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Βρε παιδιά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος το εξής: στη σελίδα του YouTube που βρίσκεται το βίντεο για αυτήν τη κιθάρα έρχεται κόσμος και κοσμάκης και τρίβει τα μάτια του, λέει τι κοσμοϊστορική εφεύρεση που είναι, πως αλλάζει τον τρόπο που θα γράφεται η κιθαριστική μουσική κι άλλα τέτοια εθνοσωτήρια. Σε τι διαφέρει όμως από μια κιθάρα με sustainer και ένα πετάλι Moogerfooger με φίλτρα Moog; (Βέβαια, κάπως θα διαφέρει γιατί ο μέγας Lou Reed βλέπω ότι έχει ενθουσιαστεί και λέει ότι δεν έχει ακούσει κιθάρα με τέτοιες δυνατότητες μέχρι σήμερα) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 To sustainer εχει τη δυνατοτητα να κανει sustain μονο τη χορδη οπου παιζεις (και mute ολες τις υπολοιπες;). Μπορει να τις κανει ολες mute?? H κιθαρα ειναι Α-Πι-Στευ-Τη, αλλα: α) Ειναι τραγικα ασχημη β) Αν ειχα τοσα λευτα να διαθεσω για τετοιου ειδους κιθαρα, σιγουρα θα επαιρνα Teuffel και οχι moog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimmis Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 εγώ πάντως έχω κλήση τρίμηνο με την Jackson Pro Series DK2S είμαι πάρα πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ και δεν βλέπω τίποτα που να δικαιολογεί αυτά τα λεφτά η MOOG. τώρα από ήχο και δυνατότητες νομίζω είναι πολύ μα πολύ κοντά. ακου 6500 €... μην τρελαθούμε τώρα. μεγάλο το ρίσκο που πίρε πάντως η MOOG εκτός και αν παι για φούντο. αυτές είναι κίνησις απελπισίας Home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimmis Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 να και μερικά βιντεοκλίπ http://www.youtube.com/watch?v=MuallGKAYbQ Home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Άλλο ενα κλιπ για όσους ενδιαφέροντε από το Sound On Sound στην Summer NAMM: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 απιστευτο οργανο, ανοιγει νεα μουσικα μονοπατια, καθε φορα που το βλεπω μενω :) κριμα που ειναι τοσο ακριβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 σιγουρα θα επαιρνα Teuffel και οχι moog. τι απιστευτα οργανα ειναι αυτα :o. οι πιο προχωρημενες κιθαρες που εχω δει! στην ελλαδα ποιος τις φερνει? ;D εχει παιξει κανεις με καμια να μας πει? τι λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση