ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν, πριν από καιρό έλαβα μία exclusive πληροφορία για ένα καινούριο προιόν της Moog. Ο τύπος που μου έδωσε την πληροφορία παρακάλεσε να μην βγει παραέξω, αλλά τώρα που η cat is out of the bag μπορώ να ομολογήσω ότι ξέρω: Η γνωστή και μη εξαιρετέα εταιρεία Moog σχεδίασε μία... κιθάρα! ( :D). Σκανδαλιστείτε: Τιμές, χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα κ.λ.π. παραμένουν άγνωστα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Αυτό έσκασε πρωταπριλιά. Δεν ήταν φάρσα όπως λέγανε πολλοί (κάτι πήρε το αυτί μου ότι παίζει να μην είναι); "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Δεν είναι φάρσα. Το παιδί μου είπε: "έχει βγάλει *κάτι* η Moog και δεν είναι synthesizer. Μας το έδειξαν στην τάδε έκθεση". Για την ιστορία να αναφέρω ότι η Moog έχει σχεδιάσει και κάποια ηλεκτρονικά για την Gibson και επίσης τέλη δεκαετίας 60 κατασκεύαζε και ενισχυτές για κιθάρα (δυστυχώς όχι εφάμιλλης ποιότητας με τα synthesizers). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Ναι. Μάλιστα έχει βγει και μια κιθάρα gibson με ηλεκτρικά από τη moog, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους. Νομίζω σαν σασί ειχε την firebird "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 το θεμα το παρακολουθω τον τελευταιο καιρο εδω: http://www.moogmusic.com/forum/viewtopic.php?t=5135 δεν καταλαβαινω πολλα, ουτε νιωθω απο κιθαρες, αλλα αν παρω μια, αυτη θελω να ειναι!! κουκλιτσα ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fauconnier Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Η Les Paul Recording ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 βασικά αυτή ήταν η rd 79 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 ...πολυ κουμπι, πολυ "μπλιμπλικι"... :-\ i'll pass.... ;D εκαστος στο ειδος του... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Προσελθετε κυριοι, τσαμπα πραγμα.... μολις $6,495.00. The Moog Guitar - Paul Vo Collector Edition http://moogmusic.com/moogguitar/?section=product&product_id=21129& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Το headstock δεν σας θυμίζει Parker; Τουλάχιστον το κλέψανε με ωραίο τρόπο. Απότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, είναι λίγο διαστημόπλοιο τόργανο, ελπίζω να μην χρειάζεται δίπλωμα NASA για να τοδηγήσεις. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση