andsar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Διάβασα πρόσφατα για τους εφηβο-απωθητικούς ήχους (ήχους που μόνο έφηβοι μπορούν να ακούσουν, συχνότητας 20-22Κhz) που αρκετοί στην Ευρώπη φαίνεται να χρησιμοποιούν για να διώχνουν τους "ενοχλητικούς" έφηβους από τα "σοβαρά" στέκια τους (κυριλέ γειτονιές, εμπορικά κέντρα, ποιος ξέρει τι άλλο). Κυκλοφορούν αρκετές τέτοιες συσκευές στο δίκτυο, κάποιες χώρες τις απαγορεύουν, άλλες τις δέχονται, γενικά πάντως το μέλλον όλο και πιο μαύρο δείχνει. Κάμερες, βιομετρικά στοχεία, ηλεκτρονικό φακέλωμα... Άστα να πάνε... Πάντως, έκανα κι εγώ το πείραμα και από τα 16khz και πάνω δεν ακούω τι-πο-τα! Ακούω από τα 15khz και κάτω (ηλικιακά με... δίνει κανονικά) ;) Εσάς, συμβαδίζει το αυτί με την ηλικία σας; PS το τεστ το έκανα σε δυο-τρια site που διαφημίζουν το mosquito sound σαν ringtone Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Ε? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Ψαξε το google για mosquito sound, mosquito ringtone ;) Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Βρήκα ένα βιντεάκι στο youtube, εγώ είμαι στα 12 και κάτω! Άρα αυτό με κάνει κουφάλογο, έτσι? ;D ;D ;D Απλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με το όλο θέμα... Αρχικά τουλάχιστον! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 12 khz ε; Δηλαδή 50άρης; Εγώ πάλι στα 15 khz, 40άρης... (κάποια site έχουν και αντιστοιχίες: τι ακούς και σε ποιες ηλικίες) καταραμένα μπλιμπλίκια... με κούφαναν ;D Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 καλυτερα ρε σεις. μετα τα 16 δεν υπαρχειτιποτα μονο φυσημα...! :) χε χε , καλο ειναι να εχεις ενα built in high cut ....! Μη σας πω οτι και ενα Low cut σας προφηλασει απο τους εγκληματιες που βομβαρδιζουν τα αυτια μας στα κλαμπ ... :) ! εγω θα ηθελα κι ενα κομπρεσορα με auto make up gain γιατι ωρες ωρες βαριεμαι να μιλαω δυνατα....! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Στους 14.1 το άκουγα καθαρά.....στους 14.9 δεν άκουσα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 21.1 (είμαι 15) http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 POU MPORW NA TO VRW AFTO TO PROGRAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2008 εγω, στα 20 μου ;D φτανω στα 18... ΓΕΡΝΑΜΕΕΕΕΕΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση