Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2008 γεια χαρα. επειδη τωρα τελευταια εκανα κανα δυο αγορες μεσω paypal εχω την εξης απορια: οταν στελνω email σε καποιο μαγαζι για να μου στειλουν invoice (λογαριασμο) στο paypal email μου, χρειαζεται να τους στελνω και τη διευθυνση μου, τηλ κ.τ.λ., η τα βλεπουν μονοι τους απο το paypal μολις τους πληρωσω? (το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι το pedalgeek, και μονο με email δουλευουν το paypal) ευχαριστω για τη βοηθεια προκαταβολικα YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 την βλέπουν απο μονοι τους,παντως για καλο και για κακο παντα στα remarks της πληρωμης σου γραφε την ξανα.. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 +1, γράφε την εσύ, δεν ξέρεις πόσο βλάκας μπορεί να είναι ο άλλος ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση