blue_harris Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Το τραγούδι που με έκανε να πιάσω την κιθάρα, είναι το paradise city. Όταν άρχιζα και έπαιζα ακόρντα, γρατζούναγα την εισαγωγή. Μετά έμαθα και το πρώτο σολάκι (τούρου-τουτούρου-τίνορίνου ;D) και μετά το παράτησα και είπα όταν μάθω να παίζω αξιοπρεπώς θα το δοκιμάσω. Τώρα ξέρω ότι μπορώ άνετα να το βγάλω, αλλά βαριέμαι! Jizzzzzzzzzzzzzzzz da pit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Εγώ παιδιά είμαι 16 και το Toxicity το παίξαμε με την παλιά μου μπάντα στην αποφοίτησή μας στην 3η γυμνασίου.Η αλήθεια είναι ότι δεν το έπαιξα με απόλυτη ακρίβεια αλλά ο καθένας μπορεί να προσαρμώσει το κομμάτι στις δυνατότητές του χωρίς βέβαια να αλλάξει τον κορμό του.Προσωπικά όταν θέλω να παίξω ένα ξένο κομμάτι στα ντραμς βλέπω διάφορα covers που έχουν ανεβάσει στο youtube και προσθέτω κάποιες δικές μου ιδιότητες.Αυτό τον καιρό έχω βγάλει τα:"Animal I have Become" , "By the way" , "Creep" , "Starlight" .Τέλος πιστεύω πως η μαγκιά είναι να βρίσκεις τραγούδια που παρ'όλο που είναι εύκολα είναι πολύ ωραία ακουστικά. I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 βασικά δεν θα έλεγα πως έχω στόχους... απλά να περνάω καλά με τα τραγούδια που παίζω.... ;) τελευταία παίζω Belphegor..... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 ολο το crystal planet απο satriani...αλλα ακομα, τωρα παιζω placebo και γουσταρω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Nα γινομαι καλυτερος μουσικος ακουγοντας και αλλα ειδη μουσικης(reagge , ska,rythm n blues,funk,παραδοσιακο rock n roll)Τραγουδια διαμαντια εχουν γραφτει σε ολα τα ειδη μουσικης κατι που οι κολλημενοι μεταλαδες και ροκαδες ουτε τα ξερουν καν ;D ;D ανοιξα τρελο flame τωρα.... :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 ΠΧ μπασσογραμμές jamiroquai :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση