jmone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 για κάρτα ήχου θες μία με 2 stereo εξόδους ή με άλλα λόγια 4 mono συν ένα headphone out στο οποίο ίσως να χρειαστείς και μια ακόμη προ ενίσχυση (αυτό είναι θέμα το οποίο ξεπερνιέται αν αγοράσεις ακουστικά με χαμηλή ohmική αντίσταση) από κει και πέρα μπορείς να αγοράσεις κανένα σχετικά φτηνό ακουστικό στην κατηγορία τον 70-80€ και να είσαι κομπλέ η παρακάτω λύση που σου προτείνω είναι η πιο φτηνή-καλή που μπορείς να βρείς AKG k518dj ακουστικά και ESI Maya 44 usb κάρτα ήχου εγώ είμαι από Αθήνα άρα δε μπορώ να σου προτείνω κάνα μαγαζί ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Αυτό με τα ohm δεν το κατάλαβα γίατί τα sennheiser hd25 έχουν 70ohm ενώ κάποια behringer 32ohm.Όσο αναφορά την κάρτα ήχου είναι ποιοτική αυτή η maya? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 κοίτα στην αναπαραγωγή ήχου ειδικά mp3 διαφορές δεν θα καταλάβεις αφού δεν έχεις συνηθίσει και στον καλό ήχο και αν παίζεις live και καλή κάρτα να έχεις πάλι άδικα θα πάει γιατί πολύ σπάνια υπάρχει ένα pa σύστημα της προκοπής και σε αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις και καμιά καλύτερη με τόσα in/out τα ohm όσο λιγότερα είναι τόσο μεγαλύτερη η ένταση που θα πάρεις το θέμα δεν είναι και τόσο η ένταση όσο το isolation που πρέπει να παρέχει ένα ακουστικό για DJ δηλαδή δε μπορεί ναι μεν να ακούς δυνατά αλλά μαζί να ακούς το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή και τους σε μικρή απόσταση θαμώνες βασικά αν μπορείς να πεις ένα χρηματικό ποσό που μπορείς να διαθέσεις θα μπορέσουμε να σου πούμε την καλύτερη λύση στα χρήματα σου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Ωραία.Σκέφτομαι να πάρω αυτά!Πως σας φαίνονται?Να τα παραγγείλω?Θα μου δώσουν την επιθυμητή ένταση?Η θα μπουκώνουν και αυτά?Άντε είμαι έτοιμος πλέον!http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977639&product=1076477 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 κανείς?Περίπου σε αυτή τη τιμή ψάχνω.Απο που αλλού να κοιτάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2008 το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το έχω ακούσει αλλά ψάξε σε διάφορα μαγαζιά τώρα να αγοράσεις akg από το πλαίσιο εμένα μου φαίνεται κάπως ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Όσο για το ableton πείτε μου έλληνα dj που το χρησιμοπιεί το χρησιμοποιεί ο G-Pal to ableton.οταν παίζει αρκετές φορές είμαι δίπλα του.πάντως οι ξένοι guest που παίζουν με λαπτοπ παίζουν κατ εξκοχήν με το serato.αμέσως μετά με ableton.τρακτορ δεν έχω δεί μέχρι στιγμής www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 προτείνετε κάτι άλλο τότε σίγουρο δοκιμασμένο σε αυτήν τη τιμή και πείτε μου πού θα το βρώ.Tώρα είδα και αυτάhttp://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=42497 Αυτά καλά είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 οχι.για djing έχεις πολύ λίγες και καλές λύσεις να επιλέξεις,αλλιώς το πιό πιθανό θα αλλάζεις συνέχεια ακουστικά.sony kai allen & heath ειναι τα indistry standard.τριγύρω στα 200 ε www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2008 καλά ρε φίλε δεν θα παίξω με ηχεία ισχύος 10000w για να χρειάζομαι κάτι τόσο ακριβό.Εγώ αυτά θα παραγγείλω για τώρα και μετά βλέπουμε πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση