kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως προτιμώ την άγρια αμυγδαλιά για ξύλο ταστιέρας. Είναι και πολύ country φάση, ενσωματώνει τις ευωδιές της άνοιξης και της ελληνικής υπαιθρου στο παίξιμο σου, κάνει μάγουλο βερίκκοκο (ρίκο ρίκο ρίκοκο) και είναι απροσδόκητη γκομενοπαγίδα στα λαιβ. Τραστ μι, αι νοου μπεττερ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως προτιμώ την άγρια αμυγδαλιά για ξύλο ταστιέρας. Είναι και πολύ country φάση, ενσωματώνει τις ευωδιές της άνοιξης και της ελληνικής υπαιθρου στο παίξιμο σου, κάνει μάγουλο βερίκκοκο (ρίκο ρίκο ρίκοκο) και είναι απροσδόκητη γκομενοπαγίδα στα λαιβ. Τραστ μι, αι νοου μπεττερ. Διαβαστε και καμια εγκυκλοπαιδεια! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 .... Διαβαστε και καμια εγκυκλοπαιδεια! Παραπληροφόρηση..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Ως γνωστόν evris = παραπληροφορηση. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Ως γνωστόν evris = παραπληροφορηση. Μια συγνώμη θα ήταν πρέπουσα... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Είσαι πολύ φτηνός. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 .... Διαβαστε και καμια εγκυκλοπαιδεια! Παραπληροφόρηση..... ::) Αυτο βλεπω δεν σε εμποδισε να συμπληρωσεις το λημμα. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 H λυση ειναι ΜΙΑ.Φτιαξε μια custom τα(ο)στιερα μιση-μιση!!! ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 H λυση ειναι ΜΙΑ.Φτιαξε μια custom τα(ο)στιερα μιση-μιση!!! ;) ;) ;) http://www.e-eufonia.com/bazaga/pag3.htm 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2008 Το σκέφτομαι να απαντήσω να μην απαντήσω. Βέβαια ......... ο trigga το είπε καθαρά ότι εμένα προσωπικά δεν μου τα λέει αλλά η αίσθηση ότι δημιουγείται ένα είδος ψαρώματος και εγώ είμαι ο ψαρωμένος και αυτός ο μάγκας δεν με αφήνει να ησυχάσω. Trigga παληκαράκι μου, ότι ώρα θες στέίλε ένα pm με το τηλέφωνο σου και θα βρεθούμε να στο εξηγήσω εγώ το πρόβλημα. Αθήνα μένω και αναμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση