harry Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 μια βοήθεια ψάχνω, να είμαι να αγοράσω τώρα μια cp fender και με απασχολεί το maple ή rosewood fretboards. Οι κιθαρίστες που μ άρέσουν είναι ο edge, pink floyd, Mark Nopfler, Daniel Ash. Να πάρω mapple ή rosewood που μου είναι πιο ζεστό στα δάχτυλα ? ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Πάρε κεραμύδι σκαλιστό απ το γείτονα και βάλτου λίγο ρικοφόν για να πιάσεις ήχο.(:D) Το σοβαρό τώρα είναι οτι αν θές τον ήχο απ' αυτούς κάτσε διάβασε μάθε τεχνική κ θεωρία τέλεια,δούλεψε τα κουλά σου και μετά κ κουβά να πιάσεις θα παίζεις και κουκαράτσα με τα bends του γκιλμούρι. Μια εναλακτική είναι το φλαμούρι με εκχυλίσματα ριζόγαλου απο πάνω μόνο για να γλιστράει το δαχτιλέρο. Καλή φάση είναι και το κιθαρόνι απ το guitar hero αν το κουρδίσεις σε λά μιξολίδια με λαδόκολλα. Υ.Γ.Υπάρχει αιώνια διαμάχη και απαντώ αστειευόμενος στην όλη κατάσταση και όχι σε σένα προσωπικά, μην τυχόν κ παρεξηγήσεις.Ψάξε στο search και θα βρείς θέματα που ούτε δικηγόρος δεν παλεύει να διαβάσει. Υ.Γ.Τίτλο θέματος να βάζεις πιο συγκεκριμένο, βλέπεις είναι κανόνας για να σου δώσουνε κ σημασία κ να διαβάσουν το πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Πάω να πάρω πίτσες και μπύρες... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 να παρεις αυτο που σε βολευει στο ΧΕΡΙ. ;) η ταστιερα εχει μηδενικη συνεισφορα στον ηχο (αλλωστε οι κιθαριστες που αναφερεις παιζουν και με τις δυο ;)) (Αν γινει "ματς" εγω θα λειπω παω να ετοιμασω το κοκορετσι για το Πασχα.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Να πάρω mapple ή rosewood που μου είναι πιο ζεστό στα δάχτυλα ? ? ? ? μηπως το μπερδευεις με το καλοριφερ η με το hot dog? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 +1 στον σούπερσκάνγκ Κάτι ακόμα σαν συμβουλή......Καλλιέργησε το αυτί σου για να μην νομίζεις οτι είσαι B.B.King στο Γκαλιμάρμαρο ενώ πιάνεις ιδιοσυχνότητα trigga στην τουαλέτα. Όλα είναι στο μυαλό σου και στο δάχτυλο με τη βοήθεια τεχνικής-θεωρίας και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ της αυτάρας σου.Μπατονέτα κάθε μέρα γιατί το κερί κόβει απο 19324hz και πάνω και χάνεις σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Υ.Γ.Με έπιασε πάλι....Μάνα το χάπι.Φίλε Χάρη στον αερα μιλάω όχι σε σένα.Γενικάααα.....κι απροσδιόριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Με κάθε post του trigga σ'αυτό το θέμα μου'ρχονται οι bolt thrower στο μυαλό... Έχω πρόβλημα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Trigga αγόρι μου, έχεις γίνει λίγο πιο επιθετικό στρουμφάκι τελευταία ή κάνω λάθος; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 μια βοήθεια ψάχνω, να είμαι να αγοράσω τώρα μια cp fender και με απασχολεί το maple ή rosewood fretboards. Οι κιθαρίστες που μ άρέσουν είναι ο edge, pink floyd, Mark Nopfler, Daniel Ash. Tι παίζουν αυτοί? Τι χρησιμοποιούν, πως θα μπορούσα να προσεγγίσω αυτόν τον ήχο? Με mapple ή rosewood? O Daniel ash (για bauhaus καταστάσεις, όχι τόσο στις glamιες του) παίζει με fernandes κυρίως λόγω του sustainer. Από κει και πέρα ο ήχος του είναι προϊόν του καμμένου εγκεφάλου του, ενος σάπιου distortion (θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε σάπιο distortion) και μερικών echo, chorus και flanger πεταλακίων (δηλαδή ο στάνταρ εξοπλισμός κάθε gothic κιθαρίστα που σέβεται τον εαυτό του). Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι έκανε ότι ήθελε, όπως ήθελε και όποτε ήθελε (δεν έχει και τόσο τρομερα chops θα έλεγα). Βοηθάει βέβαια να έχεις και τους David J και Peter Murphy δίπλα σου. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση