bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Mερικά ωραιότατα instrumentals απο το gran turismo 5 [flash=200,200] [flash=200,200] [flash=200,200] [flash=200,200] [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Πέρα από το ότι είναι η πιο εντυπωσιακή σειρά video game που έχω παίξει (αν και δεν είμαι gamer), το soundtrack υπογράφει ο Harry Gregson Williams (συνθέτης film score, με πιο χτυπητό το soundtrack της ταινίας ''the Rock''). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just kst Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 fifa 99 sto ps1 επαιζε το summer song toy satriani xa xa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Arise, thread. Πρόσφατα έπαιξα το Heavy Rain, και ακόμη να συνέλθω από την εξαιρετική μουσική. Παρότι το σενάριο του παιχνιδιού δεν με συνεπήρε, και μόνο η υπόκρουση το έκανε άλλη εμπειρία. Κανείς άλλος με πρόσφατη αντίστοιχη εμπειρία? Nikolas? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 προσφατη οχι αλλα παντα στο μυαλο μου οταν παιζω παιχνιδια με μουσικη που μου κανει κλικ φερνω στην μνημη μου το soundtrack του silent hill αξεχαστο το soundtrack απο το metal gear solid 1 and last but not least ΟΛΟ το παιχνιδι ειναι καλυμενο με τους ηχους των blind guardian δινοντας ετσι 1 ακομα αβανταζ σε ενα κατα τα αλλα δυνατο παιχνιδι της σειρας και με 1 ingame concert των ιδιων των blind guardian σε cgi Blind Guardian - Sacred 2 Ingameconcert think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Nαι Nίκο, εγώ έχω αντίστοιχη εμπειρία (η οποία μπορεί και να έχει σημειωθεί νωρίτερα στο παρόν θρεντ αλλά βαριέμαι να κοιτάξω): o δημιουργός του Heavy Rain έχει φτιάξει / επιμεληθεί στο παρελθόν και το Fahrenheit, ένα ίδιου interactive "κινηματογραφικού" κόνσεπτ κι εξαιρετικό, μελαγχολικό και πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι, του οποίου τη μουσική (την ορχηστρική) έχει γράψει ο Angelo Badalamenti: Fahrenheit trailer Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Μουσικάρα και παιχνιδάρα το fahrenheit, το είχα παίξει όταν είχε βγει και με είχε εντυπωσιάσει αρκετά. Τo HR ένα βήμα παραπέρα φυσικά, όπως ήταν επόμενο! Ελπίζω να έχουμε σύντομα και άλλους τίτλους από την QuanticDream. Με τα MGS δεν έχω ασχοληθεί, θα ακούσω μουσική το απόγευμα με περισσότερη ησυχία :) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Mafia 2. 8) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Ανασταίνω το thread ξανά: Μόλις διαπίστωσα ότι ένας αγαπημένος μου συνθέτης έχει επιμεληθεί την μουσική για το τελευταίο κεφάλαιό της αγαπημένης μου σειράς παιχνιδιών- κάτι που εξηγεί εν μέρει γιατί αφιέρωσα τόσο χρόνο παίζοντας. Mass Effect - Music by Clint Mansell http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση