cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Thelo na paro mia ibanez.Gyro sta 300 350 euro.Poia mou prteinate?? oi rg??thelo ixo hard rock styl scorpions ac/dc.sxedon!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 poios poulaei stin athina Ibanez? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2005 οι RG όντως είναι για hard rock-metal και θα μείνεις ικανοποιημένος.. κατά την γνώμη μου δώσε κάτι παραπάνω για να αξίζει τον κόπο και να την έχεις χρόνια...ο τριμης είναι η αντιπροσωπία της ibanez αλλά θα τις βρεις σε πάρα πολλά μαγαζιά στην Αθήνα.. πήγαινε μια βόλτα Χαριλάου Τρικούπη... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 πάντως εγώ σαν χρήστης Ibanez εδώ και καιρό έχω να πω ότι είναι μάλλον παρεξηγημένες σαν κιθάρες είναι αρκετά ευέλικτες και όχι μόνο για metal. πουλάω μια "φτιαγμένη" RG570 Flaked Blue αν ενδιαφέρεσαι mail me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 ΙΒΑΝΕΖ RG κατά τη γνώμη μου πολύ καλές για metal αλλά δεν μου αρέσουν τα καθαρά , έχω μια RG με V8 – V7 μαγνήτες μια χαρά επίσης τρέμολο που δεν χάνει με τίποτα http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ibanez μου, πολύ ευέλικτη κιθάρα με πολύ ωραία αίσθηση και ήχο.. παιδία βάλτε την σε λαμπατο ενισχυτή με τους μαγνήτες της μάνας της και μάλλον δεν θα ξανά ονειρευτείτε τους dunkan...με το κούρδισμα της μόνο έχω παράπονα αντίθετα με τον φίλο πριν,θέλει προσοχή και συχνό set up!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 einai kalo na exei mono magniti stin mesi gia hardo rco ixo? poia rg einai kali??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 oi stratos kithares einai kales??se sxesi me ibanez? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2005 Θα σου πρότεινα να δεις και καμιά Cort σε αυτά τα λεφτά έχω δεί πολυ αξιοπρεπείς κιθάρες όπως οι Cort X-6 και X-11 που είναι σε styl IBANEZ αν σε ενδιαφέρει τέτοια φάση. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση