alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Oι παραπάνω αγαπητοί, με ενέπνευσαν ώστε να φτιάξω και γω ένα κομματάκι αναλόγου υφους. αν και το ολο κινημα του μεταλ με βρισκει καθετα αντιθετο, το κλιπακι σου μ'αρεσε! (no shit) ευγε animae! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 αν και όλο το κίνημα του αντι μέταλ μου τη δίνει, δεχόμαστε και τις απόψεις των άλλων....άντε με τις ''δημοκρατίες'' που έχουμε τι άλλο να κάνουμε!! Μπράβο ρε animae!!....ευτυχώς που η μεταλιά ζει ρε γαμώτο:: 8) Και παραζεί!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 αν και όλο το κίνημα του αντι μέταλ μου τη δίνει, δεχόμαστε και τις απόψεις των άλλων....άντε με τις ''δημοκρατίες'' που έχουμε τι άλλο να κάνουμε!! κολλητε, δεν θα το "τσιμπησω" το δολωμα... ;) whatever! 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 ωραίο κομμάτι....βαριέμαι να γράψω κάτι άλλο harilatron άκου gorgoroth και πες μας εντυπώσεις.....(φάτσες που γελάνε) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Εδώ δείτε, και μορφωθείτε. Τρελές ζεμπεκιές ο Gaahl. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μπορώ να το βάζω όταν πάω για ύπνο?Με ηρεμεί αυτή η κυματομορφή με τα συνεχόμενα peaks.Σαν να βαράει sub απο osd,lfo,fm και δε συμαζεύεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Πολύ καλό, σφιχτοδεμένο, ακριβές και ευθύ, αν και εμένα με κούφανε σαν απάντηση στο δικό μου (όχι τπτ άλλο, άκουγα και το αφιέρωμα του BBC Radio 3 στους κλασσικούς συνθέτες της αυλής του James I της Αγγλίας... πςςςςςςς!!) ;D ;D Κατά τα άλλα, μια χαρά σε ακούω στην ηχογράφηση κιθάρας, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ανησυχία σου και ψάχνεις speaker simulators κλπ κλπ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Είπα να του κάνω μερικές αλλαγές προς το τέλος(μην έχει και παραπονο ο WrTsXxx ότι τελειώνει απότομα ) και ιδού το τελικό κομμάτι: http://www.box.net/shared/lkdaau7c4o Βloody με κάνεις και ντρεπομαι και το νοήμα ήταν ακριβώς να σε κουφάνει :o Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Έχω και μια ερώτηση: Τι ρυθμίσεις να κάνω για να είναι η μπότα λιγότερο μπάσα(αφου όταν μπαίνουν οι δικασιές βουίζει το σύμπαν), περισσότερο ευδιάκριτη και λιιιγο πιο πρίμα(Pantera φάση)?? EQ να χρησιμοποιήσω ή compressor ή κάτι άλλο? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση