Προς το περιεχόμενο

Xειμωνιάτικη νύχτα(απάντηση σε bloody+trigga)

animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oι παραπάνω αγαπητοί, με ενέπνευσαν ώστε να φτιάξω και γω ένα κομματάκι αναλόγου υφους.

αν και το ολο κινημα του μεταλ με βρισκει καθετα αντιθετο, το κλιπακι σου μ'αρεσε! (no shit)

ευγε animae!

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και όλο το κίνημα του αντι μέταλ μου τη δίνει, δεχόμαστε και τις απόψεις των άλλων....άντε με τις ''δημοκρατίες'' που έχουμε τι άλλο να κάνουμε!!

Μπράβο ρε animae!!....ευτυχώς που η μεταλιά ζει ρε γαμώτο:: 8) Και παραζεί!! 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

αν και όλο το κίνημα του αντι μέταλ μου τη δίνει, δεχόμαστε και τις απόψεις των άλλων....άντε με τις ''δημοκρατίες'' που έχουμε τι άλλο να κάνουμε!!

κολλητε, δεν θα το "τσιμπησω" το δολωμα...  ;)

whatever!  8)

wood matters

Μπορώ να το βάζω όταν πάω για ύπνο?Με ηρεμεί αυτή η κυματομορφή με τα συνεχόμενα peaks.Σαν να βαράει sub απο osd,lfo,fm και δε συμαζεύεται....

Πολύ καλό, σφιχτοδεμένο, ακριβές και ευθύ, αν και εμένα με κούφανε σαν απάντηση στο δικό μου (όχι τπτ άλλο, άκουγα και το αφιέρωμα του BBC Radio 3 στους κλασσικούς συνθέτες της αυλής του James I της Αγγλίας... πςςςςςςς!!)  ;D ;D  Κατά τα άλλα, μια χαρά σε ακούω στην ηχογράφηση κιθάρας, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ανησυχία σου και ψάχνεις speaker simulators κλπ κλπ...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Είπα να του κάνω μερικές αλλαγές προς το τέλος(μην έχει και παραπονο ο WrTsXxx ότι τελειώνει απότομα )

και ιδού το τελικό κομμάτι:

http://www.box.net/shared/lkdaau7c4o

Βloody με κάνεις και ντρεπομαι και το νοήμα ήταν ακριβώς να σε κουφάνει  :o

Κill the wise one!

Έχω και μια ερώτηση:

Τι ρυθμίσεις  να κάνω για να είναι η μπότα λιγότερο μπάσα(αφου όταν μπαίνουν οι δικασιές βουίζει το σύμπαν), περισσότερο ευδιάκριτη και λιιιγο πιο πρίμα(Pantera φάση)??

EQ να χρησιμοποιήσω ή compressor ή κάτι άλλο?

Κill the wise one!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου