alderbody Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 ωραιος ηχος, αν και οχι τοσο vintage. (αυτο ειναι ενιοτε καλο η κακο.... ;D) στρογγυλεμενες ακμες γενικως, καθαρος κι ωραιος. πιο πολυ μου αρεσε ο μεσαιος. δεν θυμαμαι αν ειπες οτι θες να αλλαξεις ηλεκτρικα, αλλα αν σε ενδιαφερει οι RS guitarworks εχουν -20% σε ολα αυτο το ΠΣΚ. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 ..... στρογγυλεμενες ακμες γενικως, καθαρος κι ωραιος. ... Νομίζω ότι για όλο στρογγύλεμα ευθύνεται το ειδικό κερί. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 ..... στρογγυλεμενες ακμες γενικως, καθαρος κι ωραιος. ... Νομίζω ότι για όλο στρογγύλεμα ευθύνεται το ειδικό κερί. :) χαχαχα.... οντως! και μαλλον εκεινο το σημαδι στο contour της Strat που ...ξεκουρδισε το ξυλο! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ alderbody που μπηκες στον κοπο και ακουσες τα clipakia μου ;)!το θόρυβο πως τον βρήκες?γενικα επειδη θελω να ηχογραφω στο pc υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μειώσω?τι ειναι οι RS guitarworks?εγω σκεφτομαι (αν δεν κρατησω τους big mac) να βαλω τους blues η κατι noiseless που βγαζει ο haussel… http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 το θόρυβο πως τον βρήκες? ...θεικο! 60 cycle hum και ασχημο, εχει?... ;D γενικα επειδη θελω να ηχογραφω στο pc υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μειώσω? κατσε μακρια απο την οθονη του pc σε πρωτη φαση. τι ειναι οι RS guitarworks? http://www.rsguitarworks.net/rsstore/ εγω σκεφτομαι (αν δεν κρατησω τους big mac) να βαλω τους blues η κατι noiseless που βγαζει ο haussel… οπως νομιζεις!... whatever rocks your boat, man! ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 γενικα επειδη θελω να ηχογραφω στο pc υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μειώσω φυσικα,με 3 τροπους... 1.παρε ενα απλο καλωδιο πριζας μηκους 1,5 μετρου.κολησε την μια ακρη με σελοτειπ πανω στο τζακ της κιθαρας σου την αλλη ακρη βαλτην μεσα στη..καλτσα σου...αμεσως θα εχεις "βουβα" ακομα και οταν ΔΕΝ ακουμπας τις χορδες και θα γλυτωσεις και τα χριτς-χρατς που κανουν οι μονοι στα αθλια απο αποψης γειωσης ελληνικα σπιτια . 2.παρε μια καρεκλα με ροδες ωστε καθημενος πανω σε αυτην να μπορεις να γυριζεις γυρω-γυρω. plug you gtr into the amp,γυρνα ...γυρω-γυρω :) μεχρι να βρεις το σημειο οπου ο θορυβος ειναι μηδαμινος ;) 3.Κατσε τουλαχιστον 1 μετρο απο την ΟΘΟΝΗ. ΕΤΟΙΜΟΣ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 γενικα επειδη θελω να ηχογραφω στο pc υπάρχει κάποιος τρόπος να τον μειώσω παρε ενα απλο καλωδιο πριζας μηκους 1,5 μετρου.κολησε την μια ακρη με σελοτειπ πανω στο τζακ της κιθαρας σου την αλλη ακρη βαλτην μεσα στη..καλτσα σου... Μονο μην τσιγκουνευτεις και παρεις κοντυτερο (που να μπει μεσα στο παντελονι σου) γιατι σε συνδυασμο με τυχον προβληματικες γειωσεις στο σπιτι σου βλεπω μεγαλο μπλεξιμο... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου Superfunk ;)!μονο που έχω 2 ερωτήσεις:μπορω να κάνω και μόνιμη γείωση με κάποιον τρόπο στην κιθάρα μου ωστε να μην ακούγεται οταν δεν ακουμπάω τις χορδές και παίζει κάποιο ρολο που η οθόνη μου είναι CRT? btw..ακουσες καθολου τα clips??απλα η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς εχεις μεγάλη εμπειρία με τους singlecoils! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Bέβαια παίζει ρόλο η CRT, είναι εστία ισχυρής εκπομπής, όπως και η τηλεόραση, τα neon φώτα και οι φούρνοι μικροκυμάτων. Δοκίμασε μια μη CRT oθόνη και θα καταλάβεις τη διαφορά... μονιμη γειωση δεν βλεπω πως θα γίνει, αν ακολουθηθούν αυτές οι συμβουλές μια χαρά σε βλέπω, αν εξακολουθεί να σε ενοχλεί πας για noise gate... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 μπορω να κάνω και μόνιμη γείωση με κάποιον τρόπο στην κιθάρα μου ωστε να μην ακούγεται οταν δεν ακουμπάω τις χορδές οχι δεν γινεται αλλωστε δεν πειραζει θα το συνηθισεις και εσυ οπως ολοι μας ;) ΠΟΛΥ ωραιος ο ηχος της κιθαρας σου!(ή μαλλον πολυ ωραιος ο ηχος της κιθαρας & του ΕΝΙΣΧΥΤΗ σου ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση