bluesbreaker Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 δωσε κλιπ στον λαο! Υποσχομαι μεχρι αυριο το βραδυ να εχω ανεβασει κλιπ!!! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Κύριοι, ο λόγος δημιουργίας αυτής της κιθάρας είναι εντελώς ποταπός και ουδεμία σχέση έχει με την μουσική. Τότε πρέπει να βάλει και Floyd Rose στην κιθάρα... ;D :P www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 ... Τότε πρέπει να βάλει και Floyd Rose στην κιθάρα... ;D :P Καλά... εν προκειμένω και breast implants πρέπει να βάλει, αλλά ποτέ μου δεν ήμουν υπέρ της point-by-point αντιγραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Ωραιο οργανο Μπλουζοσπαστη! ;D ευγε! τι κερι εβαλες στο σωμα? Εγω παντως που ειχα καποτε το εβγαλα γιατι μου φαινοταν οτι μου μπουκωνε λιγο... βεβαια εφταιγαν κι αλλα πραματα γιαυτο. να πως ηταν κ πως εγινε μετα: btw, ειμαι υπερ των off white πλαστικων!... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Παντως μην ανησυχεις γιατι η κιθαρα μου ειχε περασει απο ατζαμη μαστορα (για να το θεσω ευγενικα) και το μεγαλυτερο μερος του μπουκωματος οφειλοταν αλλου (αν οχι ολο) Εγω ειχα βαλει ενα μιγμα κεριων και λαδιων που ειχα παρει απο το ...ΙΚΕΑ. Εμφανισιακα παντως, μια χαρα ηταν... ;D ;D ;D Backplate βαλε και ασε τα χαζα που λεει ο EJ γιατι οι σουστες θα σου χαλασουν ρουχα και αν εισαι και τριχωτο αγορι και παιζεις χωρις μπλουζα θα σου κανει μια αποτριχωση μουρλια... :o ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Πωπω μάνα μου τι ομορφιές που έχει αυτό το θρεντ! Μεγειά Bluesbreaker και καλά σηκώματα! Κλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπς! alderbody το μωρό σου είναι υπέροχο ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
css03057 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 άντε με γεια και καλόπαιχτη Αριστείδη! την περίμενες τόσο πολύ...! άντε πάνε και για την tonelab που τόσο θες...για τα knobs δεν ξέρω!πρέπει να την δω από κοντά! my name is Brachos C. Evangelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Ωραιο οργανο Μπλουζοσπαστη! ;D ευγε! τι κερι εβαλες στο σωμα? Εγω παντως που ειχα καποτε το εβγαλα γιατι μου φαινοταν οτι μου μπουκωνε λιγο... btw, ειμαι υπερ των off white πλαστικων!... Ευχαριστω πολυ alderwood πολυ ωραια και η δικια σου κυρια!!!λοιπον το σωμα το πηρα απο τον Ε.Ζαικο-τον κιθαριστα των blues wire- και απο οτι μου ειπε ειναι custom made απο εναν τεχνιτη στη θεσσαλονικη(ονομα δε θυμαμαι) το ειχε αρκετα χρονια και ειναι σε αψογη κατασταση οπως βλεπεις και στις φωτο...αρα μαλλον ειναι θεμα τεχνιτη! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μόλις έγραψα καποια clips με τις 5 θεσεις της στρατ μου!!!ενταξει δεν ειναι οτι καλυτερο: 1.δεν ηξερα τι να παιξω 2.ειχα καιρο να μελετησω(η νεα κιθαρα αναβιωσε το ενδιαφερον μου για μελετη ;D) 3.μολις 2 μηνες εχω την καρτα ηχου μου και ειμαι ολιγον newbie 4.ειχα εναν απιστευτα ενοχλητικο θόρυβο,οπως θα ακουσετε σε όλες τις θέσεις... 5.ειχα μικροφωνο for the festivals...κυριολεκτικα Τελοσπαντων στα clips ακουγεται η νεα μου strat(volume και tones στο 10) συνδεδεμενη καρφι σε εναν Carvin Nomad 50watt λαμπα(ένταση στο 1,bass-middle-treble όλα στη μέση,χωρις reverb η κάποιο άλλο εφέ)!σε ολα παιζω με πενα εκτος απο το 2 που εβαλα δαχτυλα-χωρις να ξέρω το γιατι :P!ολα ειναι μια και έξω χωρις να έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία!περιμενω τη γνωμη σας!!! http://www.box.net/shared/iwkv8wko4s-με δικια σας ευθύνη πάντα :P http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 το σωμα το πηρα απο τον Ε.Ζαικο-τον κιθαριστα των blues wire- και απο οτι μου ειπε ειναι custom made απο εναν τεχνιτη στη θεσσαλονικη(ονομα δε θυμαμαι) το ειχε αρκετα χρονια και ειναι σε αψογη κατασταση οπως βλεπεις και στις φωτο...αρα μαλλον ειναι θεμα τεχνιτη! τον γνωριζω τον Ηλια. (ποιος δεν τον ξερει αλλωστε?...) ;) Αν υποθετω σωστα το σωμα θα πρεπει να ειναι του Κωστα Γιαπιτζογλου (τεχνιτης απο Θεσσ). Εγγυημενο! ;) παω να ακουσω το κλιπακι.... :D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση