kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Ωραίο, ταξιδιάρικο σίγουρα... Βέβαια, ο ήχος της κιθάρας στην αρχή είναι περίεργος, χαρακτηριστικός... Οι κιθάρες στο background θυμίζουν πολύ Zeppelin, και όλη η ατμόσφαιρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Πραγματικά ιδιαίτεροι ήχοι :) (Το νοτάκι που λέει ο τρίγκας είναι κοντά στο 1:33 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Ναι, το ακούσαμε και το νοτάκι, αλλά του δίνει χαρακτήρα... Κατά λάθος το έπαιξες; Έλα, πες αλήθεια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Το κομμάτι γαμάει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Α, ντάξει, δεν ήταν κατά λάθος το νοτάκι... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Εγώ είμαι με κουλτούρα! Καταλάθος έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Μπράβο ρε Bloody, πολύ ωραίο !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2008 Ωραίος! Εκεί που πρωτο-μπαίνει η κιθάρα μου ήρθε στο μυαλό ο Neil Young απ΄το Dead Man! Αν άλλαζα κάτι ίσως θα ήταν το φλάουτο - θα μου άρεσε να το ακούσω κάπως πιο "έξω" από τις κιθάρες (συχνοτικά - δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αυτό που λέω :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Σπύρο το feel και το κούρδισμα που έχεις στο φλάουτο είναι first class!... ;) Μπήκα στον πειρασμό να το πειράξω λίγο ηχητικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Θα συμφωνησω με το "ρευμα" οτι θα μπορουσαν να ειναι δυο διαφορετικα κοματια. Αλλα επισης θεωρω οτι θα μπορουσαν να "δεθουν" με αλλο τροπο, ετσι ωστε να μην τιθεται θεμα. Στο δευτερο μερος το φλαουτο θα το ηθελα λιγοτερο in yer' face. παικτικως, τα ρυθμικα μερη ειναι cool κι ωραια, αλλα οι αλλαγες ειναι λιγο "αγχωμενες". Επισης, εγω θα "εσβηνα" τις επαναληψεις των delay πιο νωρις. καλη βαση, αλλα θελει εξελιξη. (γνωμη μου) :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση