trigga Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Tέλειος πιτσιρικος με τη σωστή κιθάρα αλλά μεγάλη για το μέγεθος του :P Πολύ πλάκα στο τέλος που τη φοράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Ηλία, ε, Ηλία, ακούς; Ρε συ και γω έπαιζα έτσι στα 6 μου, αλήθεια σου λέω! Δεν αξίζω ένα δωράκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 χαχαχαχα Να λέω και γω οτι έπαιζα ετσι να πάρω δώρο ενισχυτάκι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2008 Ξέρω 'γω; Άμα σου κάνει ο Line6, OK, εγώ την ανθοδέσμη, που είναι πάνω στο κούτσουρο που του δίνει στο τέλος θέλω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Πολυ καλος ο σπορος! :) ανετος και ωραιος Το δωρο βεβαια θα μπορουσε να ηταν μια καλυτερη Strat απο εκεινη τη Squier που επαιζε για να τον βολεψει καλυτερα. Μπορει βεβαια να πουλησει την Gibb και να παρει κατι καλο.... ;D τελειος! ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Ηλία, ε, Ηλία, ακούς; Ρε συ και γω έπαιζα έτσι στα 6 μου, αλήθεια σου λέω! Δεν αξίζω ένα δωράκι; Εννοείται !!! Πάρτο www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μπορει βεβαια να πουλειση την Gibb και να παρει κατι καλο.... ;D Ναι! να πάρει μια άλλη Gibson! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Μπορει βεβαια να πουλειση την Gibb και να παρει κατι καλο.... ;D Ναι! να πάρει μια άλλη Gibson! ;) ...πωπω...πως το σκοτωσα ετσι το "πουλησει"?? :-[ :-[ :-[ anyway, ας παρει το παιδι οτι του αρεσει. Αυτο ομως ηταν "χτυπημα κατω απο τη μεση" της Gibson στη Fender ... ;) Ουσιαστικα "αγορασε" την ψυχη του μικρου με σκοπο να τον εκμεταλευθει εμπορικα στο μελλον, αν γινει "μεγαλος και τρανος"... Δεν εχει και πολους endorsers και επενδυει στο μελλον... Αμα παει και βγαζει Kiefer Sutherland μοντελο... Καλυτερα να εβγαζαν καμια Jack Bauer (για τους μυημενους... ;D) να πιασει και τοπο... ;D ;D ;D Βεβαια το παιδι επαιζε με Strat και ελπιζουμε ολοι να καταλαβει συντομα ποιο οργανο του ταιριαζει... ;D (περαν απο αυτο που θα ανακαλυψει στην εφηβεια..... ;D ;D ;D ;D) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 ο μικρος τα σπαει! ιδικα τα μουτρα μολις βλεπει την κιθαρα εναι ολα τα λεφτα! αλλα ρε διαολε κ εσυ βλαμενη παρουσιαστρια μπορει κ ο κλαφτον να επαιξε με αυτην την κιθαρα αλλα ρε ουφο εχει παιξει κ ΑLVIN LEE! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Ηλία, ε, Ηλία, ακούς; Ρε συ και γω έπαιζα έτσι στα 6 μου, αλήθεια σου λέω! Δεν αξίζω ένα δωράκι; Εννοείται !!! Πάρτο Άχου το! Τι γλυκό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση