Προς το περιεχόμενο

Ωραιος ο πιτσιρικας!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω δεν διαφωνησα με τον ηχο.

με το παιξιμο διαφωνησα.

με τις "μεταλομουτζουρες" μεσα σε blues κοματι.

θα μου πεις, ο καθενας το παιζει οπως γουσταρει. Οκ, αποδεκτον.

αλλα....

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απλά ο μικρός είχε 3 λεπτά καιρό να εντυπωσιάσει αυτούς που θα...έστελναν sms!... ;D

(ας μην χρησιμοποιούμε για τόσο πιτσιρικάδες εκφράσεις όπως: "αίσχος" , "απαράδεκτο" κλπ...)

γνώμη μου  ;)

longshadow δεν μιλούσα συκγεκριμένα για τον πιτσιρικά στο 2ο (για το 1ο δεν μιλούμε... ;D), ο οποίος και αλάνθαστος ήταν αλλά και ηχάρα είχε, αλλά γενικότερα για τους πιτσιρικάδες...Θέλει μεγάλη προσοχή τώρα σε αυτήν την ηλικία για να βγει σωστός μουσικός...Αν συνεχίσει έτσι προσκυνώ...!!! Αν όμως 17ρίσει και αρχίσουν τα γκομενάκια να τον ενδιαφέρουν περισσότερο και το γυρίσουμε σε punkoemoφλωρογιαουρτογιουβετσοροκ τότε θα κλαίμε!!! Στα υπόλοιπα συνφωνώ μαζί σου και επαυξάνω!

elavd το παίξιμό του δεν χωράει αμφισβητήσεις! Είναι πολύ σωστός, φαντάζει ολοκληρωμένος κιθαρίστας!! ;)

Τέλος πάντων ο καθένας είναι Ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει.,.. 8)

Ένας σεβασμός όμως πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει!!...Αυτά! 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

να ειστε σιγουροι οτι αν τον ακουγε ο stevie μονο τα κοκαλα του δεν θα τριζανε.....απο την χαρα του ενδεχομενος να τριζανε.

πολυ σωστος!

+2112 για αυτα που λεει ο elavd

re s alderbody ειναι 12 χρονων!

εσυ 12 χρονων ηξερες να ξεχωριζεις τοσο ηχους κ παιξιματα κ πως πρεπει να παιχτει καθε ειδος?

αμα στα 25 κανει τα ιδια τοτε κραξε κ εγω μαζι σου!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

re s alderbody ειναι 12 χρονων!

εσυ 12 χρονων ηξερες να ξεχωριζεις τοσο ηχους κ παιξιματα κ πως πρεπει να παιχτει καθε ειδος?

αμα στα 25 κανει τα ιδια τοτε κραξε κ εγω μαζι σου!

πιστεψε με, μπορει να τα ξεχωρισει. Εφοσον μπορει να τα παιξει, τα ξεχωριζει κιολας...

Btw, εγω κιθαρα αρχισα να παιζω ουσιαστικα στα 16...  ;D

wood matters

πιστεψε με, μπορει να τα ξεχωρισει. Εφοσον μπορει να τα παιξει, τα ξεχωριζει κιολας...

Btw, εγω κιθαρα αρχισα να παιζω ουσιαστικα στα 16...  ;D

ειναι μικρο παιδι! κ λογικο να γουσταρει τα γκαζια! το βλεπω σε ολους μου τους μικρους μου μαθητες!

τεσπα  ;D

ασε κ εγω σχεδων 18 αρχισα να παιζω! :P

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου