crimson Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Όποιος ξέρει ας μας πει πόσο χρεώνει η τράπεζα του για εμβάσματα εντός ΕΕ μικρότερα από 400 ευρώ. Η τράπεζα πειραιώς χρεώνει 15 ευρώ και μου είπαν ότι η nova χρεώνει 10 ευρώ. Επίσης έχω ακούσει ότι με πιστωτική κάρτα θα ναι μικρότερα τα έξοδα, αλλά δε θέλω να μπλέξω με κάρτες. Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jericho Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2005 Η Πειραιώς απ όσο ξέρω χρεώνει και αυτή 15 ¤... i] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2005 Eurobank 30 ευρώ. Εμπορική 27 ευρώ και πιθανότατα 15-17 ευρώ από 15/4/'05. Αγροτική τράπεζα 12.5 ευρώ. Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση